wowbiz.ro informeaza: Mihaela Radulescu a pus cateva poze cu ea de la eveniment in tinuta care a starnit un val de comentarii rautacioase. Cei care s-au exprimat intr-un limbaj trivial s-au ales cu postarile sterse si un block de toata frumusetea de la diva.
"Intotdeauna ti-am apreciat stilul vestimentar, atitudinea...insa tinuta asta...mi s-a parut oribila. Nu te avantaja deloc. Tu ai fost mereu eleganta si sexy intr-o limita de bun simt...aici....nu-mi place deloc", i-a postat o domnisoara.
"Inteleg ideea de tinuta de scena un pic mai noncomformista, mai extravaganta, mai speciala...doar ca nu se aseza bine..nu te avantaja. Picioarele alea frumoase ale tale apareau foarte subtiri si forma aceea de body pe solduri ti le facea mai late si nu arata deloc bine, iar noi stim ca fizic tu arati foarte bine", a mai scris alta reprezentanta a sexului frumos.
Pentru ca este constienta de fizicul ei si ca trebuie sa accepte criticile expuse frumos, Mihaela le-a raspuns intr-un mod elegant celor care au felicitat-o sau i-au spus ca nu arata deloc bine intr-o tinuta cu corset pe solduri care i le fac sa para mai late decat sunt in realitate. Aceasta le-a mai promis prietenilor ei de pe site ca va reveni cu o poza in costum de baie pentru a vedea ca, de fapt, ea arata exceptional de bine pentru varsta ei!
"Imi pare rau ca nu v-a placut, eu ador rochia si pentru un eveniment atat de fashion, era cea mai buna alegere. E o tinuta de scena (eu am prezentat Gala), iar scena cere ceva special, total diferit de...o ipostaza normala, sa spunem. E greu sa ne placa aceleasi lucruri... Albul e o alegere riscanta, stiu, dar tot 57 de kg am.
E pacat ca voi vedeti doar poze, adica ipostaze statice, in miscare se vedea altfel. Revin cu o poza in costum de baie. Nu fug de parerile contra, cand sunt frumos spuse... Eu nu obisnuiesc sa mint public, e unul din defectele mele majore", le-a raspuns Mihaela fanilor ei de pe Facebook.