Romania, pregateste-te... Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din lume, revine! De data aceasta, cu ultima si cea mai recenta productie, Source of Light. Pe 6 aprilie 2013, la Romexpo, Pavilionul Central, Bucuresti, va fi un spectacol vizual in premiera in Romania, avand ca element central o sfera radianta, cu acrobati si dansatori de top, cu impresionante efecte pirotehnice si lasere. ID&T isi uneste fortele cu Events pentru o noapte incendiara, recomandata de ProFM! Dupa o prima editie sold-out in 2012, Sensation readuce la Romexpo cel mai mare club din lume.

Show-ul

Source of Light este despre unitate. Despre a celebra spiritul de comuniune, intr-o lume unde granitele se estompeaza, un adevarat univers vibrand in jurul unei sfere radiante. Experimentați sentimentul "all is one " impreuna cu mii de pasionati de muzica, toti uniti sub imperiul alb, cu efecte vizuale de neegalat, lasere, artificii zi acrobatii aeriene.



Bilete

Incepand de miercuri, 12 decembrie, ora 10.00 am biletele vor fi disponibile pe Sensation.com si in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro. Tichetele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. Biletele la Ring costa 260 lei lei, iar cele la categoria De Luxe, pozitionate la etajul 2 al Pavilionului Central Romexpo, 700 lei (pachetul include loc rezervat la masa, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 50 lei, valet parking). Biletele VIP Exclusive, pozitionate la etajul 1 al Pavilionului Central costa 900 lei (pachetul include loc rezervat la masa, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 100 lei, valet parking).



Presale: incepand de pe 12 decembrie, un numar limitat de de bilete in Ring vor fi disponibile la un pret special, de 190 lei, cu 30% discount, doar pentru membrii Clubului Sensation. Pentru a deveni membru al Clubului Sensation, acceseaza pagina oficiala Sensation.com aici.


Sensation

Sensation a avut loc pentru prima data in Olanda in anul 2000, loc in care evenimentul se desfasoara anual si astazi. Dress-code-ul alb s-a nascut ca urmare a unui eveniment tragic. Duncan Stutterheim, unul dintre cei trei fondatori ai ID&T, compania licentiatoare Sensation, si-a pierdut fratele, Miles, intr-un accident de masina in 2001. Ca tribut pentru Miles, tuturor participantilor la showul din 2001 li s-a cerut neoficial sa se imbrace in alb. Mai mult de 80% dintre spectatorii de atunci au aderat la initiativa. Punct ce a marcat nasterea binecunoscutului dress-code asa cum il stim si azi. 5 continente cucerite mai tarziu, cu spectacole in peste 20 de tari si 1 800 000 de vizitatori, Sensation unește cu succes lumea in alb.


Dance4Life

Dance4Life, organizatie caritabila exclusiva a Sensation, joaca un rol major in viata tinerilor din intreaga lume, prin intermediul programelor sale de abilitare din aproape 30 de tari. Pentru fiecare 0,25 € din fiecare bilet cumparat la Sensation ce sunt redirectionati catre Dance4Life, organizatorii contribuie cu aceeasi suma la donatii. Pentru mai multe informații, accesati www.dance4life.com.