In numeroase ocazii, Anamaria Prodan s-a declarat o gurmanda convinsa. Totusi, avand in vedere ca in data de 17 decembrie aceasta va implini frumoasa varsta de 40 de ani, impresara a hotarat sa slabeasca pentru a arata cu aceasta ocazie la fel de bine ca in momentul in care a cunoscut-o sotul ei, Reghe, la 20 de ani.

"La aniversarea varstei de 40 de ani voi avea cu 7 kilograme in minus!"

Cum Reghecamf nu crede ca aceasta va putea da jos kilogramele dorite, cei doi soti au decis sa faca un pariu in acest sens, miza fiind una secreta pentru moment.
"Am facut pariu cu Laurentiu ca ma pot tine de o dieta stricta, combinata cu diverse tratamente corporale la un centru recunoscut pentru performantele de a slabi rapid si sanatos. Desi Reghe gateste tot felul de bunatati zilnic si incearca sa ma ispiteasca cu fiecare ocazie, nu ma las si de ziua mea vreau sa ajung la 55 de kilograme, greutate pe care am avut-o si in trecut, culmea chiar dupa cele trei nasteri", a marturisit celebra impresara.
In acest moment insa Anamaria mai are inca in geanta covrigei si alte
alimente bune de rontatit, dar dorinta pentru castigarea pariului este mai puternica decat deliciile culinare.
"Cred ca este in primul rand un pariu cu mine insami, un lucru pe care incerc sa mi-l dovedesc in primul rand mie, si anume faptul ca pot arata perfect! In plus, kilogramele nu sunt multe si am o aliata de nedejde in persoana doamnei Lili Baaddi, care mi-a recomandat tratamentele noninvazive necesare acestei transformari", a adaugat Anamaria.