La 1 noiembrie 2012, in Sectorul 3 a debutat Luna Artelor, un program multicultural destinat bucurestenilor de toate varstele.
Sub acest generic, Primaria Sectorului 3 va organiza o serie de manifestari cultural-artistice, atat in aer liber, cat si in spatiile speciale, recent introduse in circuitul cultural bucurestean de către primarul Robert Sorin Negoita.
Astfel, la Casa Artelor - din str. Gheorghe Petrascu nr. 49 s-a deschis stagiunea de spectacole Teatru pentru toti, care cuprinde doua sectiuni: teatru pentru copii si teatru pentru adulti.
De joi pana duminica, la sala George Enescu au avut loc reprezentatii cu spectacolele Aventurile lui Momo si Mumu, prezentat de Compania de teatru Arabela si Floarea de cactus, in interpretarea actorilor Adela Marculescu, Damian Crasmaru, Cristiana Raduta-Bobic, Lucian Ghimisi, Mihai Niculescu, Rudy Rosenfeld si regia semnata de Alice Barb.
Programul spectacolelor pentru aceasta saptamana este urmatorul:
joi, 8 noiembrie si vineri, 9 noiembrie, de la ora 11.00 - Muzicantii din Bremen;
sambata, 10 noiembrie si duminică, 11 noiembrie, de la ora 11.00 - Omul de piatra - spectacole pentru copii, prezentate de Compania de teatru Arabella;
vineri, 8 noiembrie, sambata, 9 noiembrie si duminica, 10 noiembrie orele 19.00 - Remember Maria Tanase, in interpretarea actritei Claudia Negroiu si regia Malinei Andrei.
Asadar, incepand de la data de 1 noiembrie locuitorii Sectorului 3, indiferent de varsta, vor putea viziona, in fiecare saptamana, la ei acasă, spectacole de teatru.
Programul spectacolelor va fi afisat saptamanal pe site-ul www.primarie3.ro si la sediul Casei Artelor.
Accesul publicului la aceste spectacole este gratuit, in limita locurilor disponibile.