DeCeNews : Eugenia Serban risca sa ramana fara sani din cauza silicoanelor

Actrita Eugenia Serban (43 de ani) trece prin chinuri inimaginabile. O operatie de scoatere a silicoanelor, pe care si le implantase dupa ce a nascut, a avut consecinte groaznice. Sanii i s-au necrozat (cangrenat), iar singura ei sansa de a se salva este sa faca masectomie.
La cativa ani dupa ce a devenit mama, Eugenia Serban, una dintre cele mai frumoase actrite romance, si-a facut implant de silicoane la o clinica din Italia, scrie Click.
"Aveam cam 29 de ani. Dupa o nastere, sanii se mai lasa, de aceea, am apelat la chirurgia estetica", a explicat actrita.
Vedeta a fost foarte incantata de rezultatele obtinute in urma interventiei de marire a bustului. Odata cu inaintarea in varsta, insa, a luat in greutate, iar sanii si-au marit volumul exagerat.
Atunci, a hotarat sa-si scoata silicoanele, o decizie care i-a distrus viata. Asta se intampla in urma cu aproximativ 6 ani.
"Silicoanele erau perfecte. Puteam sa le mai tin inca 20 de ani. Cand m-am operat, eram foarte slaba. Mai tarziu, dupa ce am pus pe mine niste kilograme, aveam sanii foarte voluminosi, ma faceau sa par prea masiva pe micul ecran si am facut o operatie pentru scoaterea silicoanelor", a povestit Eugenia Serban, in emisiunea "Conferinta de presa", de la Antena 2.
Interventia de inlaturare a silicoanelor a fost efectuata intr-o clinica privata din Bucuresti. Dupa aceasta operatie, au aparut problemele grave de sanatate pe care le are si in ziua de azi: dureri insuportabile, asociate cu necrozarea (cangrenarea) sanilor intr-un ritm galopant. "La unul dintre sani, necroza (cangrena) este totala, iar la celalalt, pe jumatate. Singura solutie este sa suport o operatie prin care trece o femeie cu cancer la san. Trebuie eliminat tot tesutul afectat, apoi pusa proteza mamara", ne-a marturisit actrita.
Desi drama pe care o traieste o macina psihic zi de zi, actrita nu intentioneaza sa-i ceara socoteala medicului estetician care a nenorocit-o. O persoana discreta, Eugenia Serban spune ca nu se simte in stare sa duca un asemenea razboi. "Ce as castiga? Imi da cineva inapoi sanatatea si linistea?".