Crina Matei este cantareata si actrita, locuieste in Bucuresti si este cunoscuta publicului din aparitiile sale la televiziuni precum TVR 1, Antena 1, Kanal D si Euforia TV, unde a avut diverse emisiuni-spectacol.
Crina a terminat ATF-ul in 1997, la clasa profesorului Alexandru Repan, a debutat la Teatrul Odeon cu Opera de trei parale de Brecht, cu un rol ce i-a adus si nominalizarea la Premiile Uniter.
De asemenea, a avut contracte pe proiecte: Cei mai frumosi ani, Genialii, serialul La urgenta, la TVR, Petrecere cu lautari - Kanal D, plus multe filmari in emisiunile de divertisment ca actrita, in scenete, cuplete muzicale si aparitii in zona de divertisment artistic.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Crina Matei ne-a raspuns la cateva intrebari.


- Cum te mentii in forma?
- Am avut cam aceeasi greutate mereu. 50 sau 52 de kg. Nu am avut stresul ingrasarii, dar nici nu am facut excese alimentare. Asa ca n-am tinut diete de vreun fel niciodata. Am obiceiul de a face cure de tetoxifiere cu un ceai recomandat de medic sau cu faina din seminte de in.
- La ce sporturi si alte proceduri de frumusete recurgi pentru a arata bine?
- De mai bine de un an am merg frecvent la Studioul de Pilates. Ador sa merg cu rolelele sau pur si simplu sa iau Bucurestiul la pas.
- Care este secretul tineretii tale?
- Secretul il stie Dumnezeu, care i-a oferit mamei mele un copil cu o gena foarte buna. Si acest dar merita pretuit.
- Ce greutate ai si la ce inaltime?
- Ma prezint cu 1, 65. Merg sa ma cantaresc! 50, 5 kilograme - zice el.
- Este vreun sport pe care ti-ai fi dorit sa-l practici si nu ai apucat?
Ador sa inot. Mi-as fi dorit sa-l practic constant, din copilarie, dar n-am fost atat de consecventa.
- Esti o fire romantica. Da o definitie a dragostei.
- Iubirea este sentimentul pentru care merita sa traiesti.
- Unde te vezi peste 10 ani?
- Nu am proiectii indepartate. Stiu ca lumea se schimba cu o viteza ametitoare. S-ar putea sa ne intalnim peste 10 ani si nu vreau sa-mi spui ca nu m-am tinut de cuvant. Am o relatie buna cu sinceritatea si cu oamenii care o respecta.
- In ce spectacole te pot vedea bucurestenii si unde?
- Am multe evenimente si spectacole in care cant. Muzica Bucurestiului vechi, muzica petrecerilor de altadata. In iunie voi fi la Festivalul romanilor din Israel, aflat la a opta editie, din orasul Tiberias.
- Unde iti vei petrece sarbatorile pascale?
- Voi petrece sarbatorile in Bucuresti, alaturi de familia mea minunata.