- Ce le transmiti concurentilor de la "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix?
- Pentru mine, acest concurs este o provocare. De fapt, fiecare editie a acestui concurs e o noua provocare. Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma. Antrenamentul Cardio Mix nu este usor, dar asta nu inseamna ca este imposibil. Nu veti obtine rezultate peste noapte - trebuie sa aveti rabdare si sa munciti pentru ca dupa circa doua saptamani se simt modificari de ordin fiziologic (se elimina durerile de spate si articulare, se imbunatateste calitatea somnului, mobilitatea articulara si musculara, tranzitul intestinal, respiratia, nivelul energetic,etc.). Lucrurile se intampla diferit - chiar daca nu se pierd kg pe cantar, se observa modificari la nivelul hainelor - asta inseamna ca organismul reactioneaza. Cel mai important este ca lucrurile sa se intample corect si natural pentru a beneficia de reusita pe durata cat mai mare de timp fara a supune organismul la efectul yo-yo. Ma bucur ca sunteti aici si tuturor concurentilor va urez sa va mobilizati mental si fizic pentru rezultate si succes.
- Sunt oameni care merg la sala de forta si nu transpira deloc. Cum explici acest lucru?
- Unele persoane nu transpira din cauza multiplelor fenomene care sunt trecute foarte usor cu vederea cu ar fi: nu consuma suficiente lichide peste zi, au un metabolism lent, nu folosesc tipologiile de antrenament corespunzătoare cerintelor corpului lor, nu se antreneaza suficient de intens, au disfunctii metabolice, nu se concentreaza suficient la ceea ce fac si exemplele pot continua. Dupa cum spuneam trebuie sa existe rabdare si sa se acorde mai multa atentie corpului, este esential sa invatati sa comunicati cu el.
- O prezentare a ta. Cine este Mihai Dragomir?
- Fost sportiv de preformanta indrumat catre handbal, practicant de lupte, corupt de artele martiale si indragostit de fitness, Mihai Dragomir are o cariera de peste 22 de ani in lumea sportului, fiind astazi Imagine si Promotor al Fitness-ului in secolul 21 si parintele primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept. Sub umbrela campaniei IA-TI PORTIA DE SANATATE lansata in 2009 al carei initiator este, Mihai Dragomir organizeaza si desfasoara diferite activitaiti si evenimente: seminarii care au ca tema Preventia si importanta acesteia pentru sanatate, prevenirea aparitiei obezitatii la nivelul populatiei etc. Este director editorial la revistei Junior Sport si coordonator de proiect impreuna cu Cristian Topescu al campaniei - Trimiteti copiii la Sport - lansata in iunie 2012 ,care are la baza cel mai important proiect educativ si cultural pentru copii si tineret din Romania.
- Cum arata un corp lucrat perfect?
- Un corp ‘’lucrat perfect’’ pentru mine inseamna in primul rand un corp sanatos! Trupul ‘’perfect’’ cu pachetele de muschi la vedere (in viziunea unora), s-ar putea sa insele asteptarile si sa nu fie ceea ce trebuie (musculatura in exces nu releva sanatatea corpului). Aparentele inseala - exista o multitudine de metode rapide de activare a musculaturii . Multe persoane nu au rabdare să munceasca corect si curat, natural, vor doar sa vada urgent in oglinda ceea ce isi doresc si atunci aplica alte metode decat cele naturale pentru obtinerea unui corp lucrat ( cuvantul perfect asociat corpului implica mult mai mult decat antrenament fizic ) .Cand ajungi la Cardio Mix - activezi corpul de la interior. Imbunatatind functionarea metabolica obtinem parametrii optimi determinand astfel organismul sa reflecte beneficiile la exterior, oglindind sanatatea ,nivelul de energie, starea de bine si efectul anti aging. Concluzia este faptul ca, in mod normal, corpul nu are nevoie sa abordeze fel si fel de trucuri pentru a-si obtine sanatatea si tonusul muscular, ci ‘’are nevoie ‘’doar de rabdare, munca, perseverenta ,continuitate si comunicare senzoriala pentru a-si asigura nivelul optim de sanatate si imagine pe care ‘’detinatorul corpului’’ le doreste!
- Cardio Mix este si un stil de viata. Cat timp trebuie sa mergem la
antrenamente Cardio Mix pentru a avea un corp bine lucrat si a slabi
in acelasi timp?
- Nu exista un ‘’anume timp’’. Nu trebuie sa uitam ca reactia organimului este diferita de la persoana la persoana. In functie de scopul si obiectivul pe care si-l propune fiecare , motivatia si determinarea participantului este esentiala in obtinerea rezultatelor. Rezultatele pot aparea imediat atata timp cat sunt respectate ‘’instructiunile ‘’ pe care eu le predau.
- Ce sfaturi le dai concurentilor in aceasta luna?
Sfaturile sunt multe si curg timp de 4 saptamani aproape zilnic, cat se desfaoara concursul. Dar cel mai important este ca ei sa fie Echilibrati, Moderati si sa fie Mereu in Miscare. De restul ma ocup eu.
- Sunt oameni care, dupa terminarea concursului, au continuat sa vina
la antrenamentele Cardio Mix. Da-mi cateva exemple in acest sens.
- Dupa incheierea fiecarei ediții procentul celor care raman in continuare la Cardio Mix este de 80-90%. Foarte putini sunt cei care ‘’renunta’’ la partea de miscare ( program fitness ) a conceptului , dar raman fideli in continuare si aplica principiile de viata sanatoasa si metodele invatate in timpul celor 4 saptamani de concurs. Asa cum va spuneam ambientul si modul de viata pe care noi il oferim fac ca oamenii sa isi doreasca nespus sa faca parte din comunitatea noastra unde se regasesc si descopera adevarata frumusete a vietii .
- In concurs s-a inscris si un medic care cantareste 172 de
kilograme. Speri ca el sa slabeasca intr-un timp atat de scurt: o
luna?
- Da, cu siguranta o sa slabeasca semnificativ si sanatos cu atat mai mult cu cat realizeaza foarte bine ceea ce facem. Este un om deosebit, ascultator, dornic de reusita, ca atare colaboram foarte bine pana acum si sunt convins ca vom face treaba foarte buna si va vom surprinde in mod placut!
- La ce este bun Cardio Mix?
- Cardio Mix este un spectacol al sanatatii si starii de bine fizice si mentale , este un concept de viata sanatoasa care are la baza cel mai bun sistem de pregatire psiho-fizica. Conceptul ofera publicului, oricarei persoane sau familie interesata o Portie de Sănătate iar beneficiile sunt garantate indiferent de varsta, aducand cu ele o imbunatatire majora a starii de sănătate:
- Prin adaptarea celor mai bune exercitii fiecarui subiect in parte astfel incat sa-I asiguram protectia si perventia maxima asupra articulatiilor si a oaselor.
- Prin depistarea si rezolvarea afectiunilor existente la interiorul organismului,
iar prin echilibrarea metabolica facem corpul sa reflecte ‘’benefiicile’’ si catre exterior
- Prin adaptarea programului nutritional si de antrenament optim astfel incat sa deblocam si sa reglam metabolismul determinandu-l sa utilizeze depozitele adipoase si sa elimine surplusul de greutate
- Prin implementarea individuala a sistemului de pregatire fizica astfel incat subiectul sa poata beneficia de o imbunatatirea sistemului cardio respirator si cardio vascular favorizand implicit obtinerea tonusului muscular prin irigarea cu sange a zonelor inactive.
- Prin aplicarea permanent diversficata a antrenamentelor astfel incat subiectii sa nu isi piarda interesul si sa fie mereu motivate catre si pentru obtinerea echilibrului energetic prin ecuatia MINTE- TRUP -SUFLET.
- Prin comunicarea si socializarea permanenta cu subiectii atat pe plan informational cat si personal astfel incat sa isi poata gasi rezolvarile si solutiile ideale pentru a depasi nivelul de stress si tensiune acumulate peste zi
- Ce vedete din show-biz s-au antrenat cu tine si cu Aura de-a lungul
timpului si ce rezultate ai avut cu ei?
CRBL, Valeria Racila von Groningen , Ileana Badiu , Serghei Mizil , Ovidiu Buta, Joaquin Bonilla, Alexandru Bar sunt doar cateva nume care au imbratisat Conceptul de Fitness Anti Aging Cardio Mix. Rezultatele sunt multiple de la slabire pana la modelare corporaa, dar multumirea mea majora este starea de echilibru si sanatate cu un nivel ridicat la care au ajuns practicand acest Concept.
- Cardio Mix implica si o dieta personalizata. Ce se intampla daca nu
tinem aceasta dieta in perioada de antrenament cu Cardio Mix? Cardio
Mix da rezultate si fara aceasta dieta?
- Desigur, rezultatele sunt deja demonstrate si se obtin pe toate planurile. Insa cei care nu respecta programul alimentar vor obtine mai mult modificari corporale care vor fi vizibile la nivelul hainelor (si un numar mai mic de kg pierdute), iar cei care respecta integral programul, inclusiv cel nutritional, vor obtine transformari substantiale si in pierderea unui numar senificativ de kilograme. Indiferent de caz, beneficiile obtinute sunt majore asupra organismului din punct de vedere al sanatatii. Pentru mine sanatatea inseamna mai mult decat orice. Satisfactia mea enorma o reprezinta pasul facut de fiecare in dorinta de a-si implementa acest mod de viata Cardio Mix in graficul lor social si familial, atat ca nivel de educatie cat si de cultura, in ceea ce priveste preventia, intretinerea corecta si sanatoasa a organismului uman.
- In afara de antrenamentele de la Arena Gym, unde mai predati lectii de Cardio Mix?
- Peste tot acolo unde este nevoie de noi: acasa, la birou (lucram cu companii si promovam stilul de viata sanatos la birou) la munte (de doi ani organizam lunar Tabere de Reformare pe perioada Weekend-ului), la mare, la sala de fitness, in parcuri (prin diverse activitati sportive si proiecte de educatie si cultura la nivel de copii, cat si adulti). Cei dornici sa detina secretul vietii sanatoase si al tineretii fara batranete gasesc informatii despre locatiile si proiectele pe care le desfasuram pe www.cardiomix.ro si www.mihaidragomir.ro sau blogurile si paginile noastre de facebook.
Weekend de Reformare la Munte
Junior Sport - Trimitet