Formatia Voltaj a lansat recent, pe una dintre cele mai inalte cladiri din oras, Crystal Tower, un nou videoclip, la piesa "Lumea e a mea".
Alaturi de trupa au fost reprezentantii presei, prieteni, agentii de publicitate si parteneri, dornici sa asiste la cea mai originala si spectaculoasa lansare a unui videoclip din Romania. Andi Vasluianu si Diana Roman sunt actorii care au reusit sa transforme acest videoclip intr-un adevarat film cu un final fericit, potrivit unei povesti romantice.
Vali Ionescu, cunoscut prietenilor sub numele de Prunus, basistul formatiei Voltaj, ne-a acordat un interviu in exclusivitate.


- Formatia Voltaj a lansat recent un nou videoclip, la balada "Lumea e a mea", pe heliportul uneia dintre cele mai inalte cladiri din oras, Crystal Tower, intr-o atmosfera incredibila.Vreunul dintre componentii formatiei a avut frica de inaltime?
- Nu, nici mie nici celorlalti componenti ai formatiei nu ne-a fost frica sa filmam la inaltime. Doar doi baieti de la tehnic au avut probleme sa filmeze la inaltime: Aurel Craciun zis Nepotul si Adrian Gurau.
- Care este povestea videoclipului?
- Este vorba despre un personaj pe care viata l-a pus la incercare. Cred ca fanii nostri vor primi clipul foarte bine. Este o piesa diferita de celelalte: e o balada.
- Ce vei face in vara asta? Pleci undeva in vacanta?
- Da, voi pleca intre 6 - 11 august, in Delta Dunarii! N-am fost acolo in viata mea si abia astept sa ajung. Iar in ianuarie 2013 voi pleca la Miami, la sora mea.
- Sora ta, Sonia, s-a stabilit in Statele Unite ale Americii?
- Da, e plecata de peste 10 ani in State. Sora mea era crupier aici, la Bucuresti. S-a casatorit cu Dan Fraiser - chitarist si au impreuna doi copii: Nathan, de 9 ani, si Diana, de 8 ani. Nu mi-am vazut nepotii de 3 ani si abia astept sa-i revad! Acum sunt la scoala.
- Te-ar tenta sa pleci definitiv in America?
- Nu, nu m-ar tenta sa plec definitiv in Statele Unite ale Americii. Aici, in tara, cant cu Voltaj, acolo, ce sa fac? Poate peste 15 ani, la sfarsit de cariera, ma voi retrage acolo!
- Stiu ca ti-ai construit o casa in Bucuresti. Cum e sa stai la curte?
- Da, asa e, mi-am facut o casa in urma cu un an, in cartierul Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea. Insa mi s-a uscat gazonul si impreuna cu fratele meu vrem sa-l punem la loc. E placut sa locuiesti la curte!
- Ce loc preferat ai din Bucuresti?
- La Terminus imi place sa-mi petrec timpul liber!