Pierre Pennino si Marc Pennino sunt doi francezi (unchi si nepot) care au deschis la Bucuresti, pe Bd. Decebal nr. 14, in sectorul 3, primul salon de albire dentara din Romania.
Francezii Marc si Pierre Pennino, proprietarii Smile Box, primul astfel de salon din Bucuresti, mizeaza pe apetenta romanilor pentru produse cosmetice si inovatie.
Dupa modelul occidental, bazat pe un concept nou si revolutionar, Smile Box ofera servicii de albire dentara cosmetica non - invazive si nedureroase, la preturi accesibile, fara programare, cu rezultate imediate, intr-un mediu ambiant placut, elegant si relaxant, similar cu cel al marilor saloane de cosmetica.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Pierre Pennino, proprietarul acestui salon de albire dentara din Bucuresti, a raspuns la cateva intrebari.

- Cand ati deschis salonul Smile Box?
- Am deschis acest salon la inceputul anului. Eu si Marc ne-am ocupat de partea de design si de afisele de promovare.
- Cum de ati ales tocmai Romania pentru a deschide acest salon de albire dentara?
- Am fost in Romania in 2004, dupa care m-am dus din nou in Franta si m-am reintors aici in 2008. In perioada 2004 -2007, am fost managerul unui restaurant cu specific gastronomic frantuzesc si al unui lounge in Centrul Vechi, loc al carui potential l-am intuit.
Am luat decizia sa deschidem salonul in 2010. Mi-a placut Romania si din acest motiv am ales sa deschid salonul de albire dentara aici. Am invatat limba romana si m-am mutat definitiv la Bucuresti, impreuna cu familia si cele doua fiice. Am facut un traning de albire dentara, de 10 zile, in Anglia, impreuna cu furnizorul nostru care e american.
De multa vreme doream sa incepem o afacere in Romania pentru ca este o tara deschisa fata de micii investitori straini. Dupa un studiu de piata, am ajuns la concluzia ca romanii sunt mari consumatori de produse cosmetice si, totodata atrasi de tot ceea ce inseamna tehnici noi. Conceptul de salon de albire dentara cosmetica, cunoscut sub denumirea de bar a sourire in Franta, raspunde acestor nevoi. Este un serviciu care se raspandeste rapid si are mare succes in Europa de Vest (Franta, Belgia, Italia, Anglia, Elvetia) si credem ca va fi la fel si in Romania
- Ce tratamente le recomandati romanilor atunci cand pasesc pragul salonului Smile Box?
- Recomand Smile Regular (dureaza 45 de minute) si costa 245 RON. Avem si un tratament rapid si nedureros care dureaza 20 de minute.
- Distribuiti la salon si produse cosmetice de la firma Galimard.
- Da, asa este! Sunt furnizor oficial al firmei Galimard (de parfumuri si creme) si distribuim si un supliment alimentar masculin pe baza de plante Ayurvedice, ce costa intre 85 - 90 RON. De la firma Galimard avem doua parfumuri barbatesti si doua parfumuri pentru femei plus patru creme pentru femei (de caviar si de zi) si un parfum de interior (de camera) si am comandat un parfum extraordinar pentru femei Shantoung (la 100 ml apa de parfum costa 200 RON). Mai avem si parfumul Si tu savais (la 100 ml), care costa 178 RON, crema de corp Si tu savais (la 200 ml 133 RON), parfumul Cantabelle (la 100 ml, 165 RON), crema de zi pe baza de caviar (la 50 ml 223 RON) si crema de noapte pe baza de caviar (la 50 ml 223 RON).
- Ce ne puteti spune despre aceasta afacere? Ce aduceti nou in Romania?
- Este o afacere de familie, initiata de noi doi. Smile Box ofera exclusiv servicii de albire dentara cosmetica, precum si produse de intretinere dentara pentru acasa. Smile Box este importator si distribuitor unic al produselor cosmetice si parfumurilor Galimard, precum si al suplimentelor nutritive pentru barbati Omzen. La inceputul lunii ianuarie, SMILE BOX a incheiat un acord cu Federatia Romana de Scrima, devenind partener oficial al acesteia. Detalii pe www.smilebox.ro.