- Ce iti doresti in plan personal si profesional in acest an?
- Se intrevede un an foarte bun pentru cariera mea. Sunt foarte bucuroasa pentru ca recent am semnat un contract cu o casa de discuri din Franta, Summit Records. La sfarsitul lunii ianuarie voi pleca la Paris unde am programata o sedinta foto pentru o revista renumita din Franta, iar in luna februarie avem deja antamat un turneu de promovare in Franta. Tot in 2012 voi lansa si primul meu album. Din punct de vedere personal, nu as vrea sa schimb nimic. Totul a decurs perfect in 2011 si mi-as dori ca lucrurile sa nu se schimbe.
- Cum ai descrie anul 2011, din punct de vedere profesional? Dar personal?
- Cred ca deocamdata a fost cel mai bun an din viata mea: am scos multe piese bune, am filmat primul videoclip, am pozat pentru coperta unei reviste renumite, am fost gazda multor evenimente muzicale (cel mai recent fiind Premiile Muzicale de la Bacau), am fost imaginea mai multor saloane de infrumusetare. Aceasta activitate s-a remarcat si prin premiul obtinut saptamana trecuta: BEST EVOLUTION 2011, premiu pe care am avut onoarea sa mi-l inmaneze un coleg mai vechi din industria muzicala, Dan Helciug. Acest premiu a venit ca o recunoastere a muncii mele din 2011.
- Care este cea mai amuzanta intamplare prin care ai trecut?
- Imi amintesc cu placere de o intamplare recenta: eram la Sighisoara, la o benzinarie. Tocmai aparuse revista Playboy si eu eram pe coperta. Au venit la mine un domn si o doamna, pare-se cuplu, si au cumparat pe loc revista pentru un autograf. Le-am dat un autograf pe revista si am mai stat de vorba. Am plecat toti, dar ei, in euforia lor, au uitat revista pe masa. Ne-am intors peste doua zile in aceeasi benzinarie si ne-a povestit personalul de acolo ca s-au intors imediat a doua zi dimineata si au luat-o.
- Dar prin intamplari penibile ai trecut? Daca da, povesteste una dintre ele.
- Mi s-au intamplat si lucruri penibile, in principal legate de par: eram destul de tanara, ma vopsisem blonda si mi-am facut foarte multe suvite rosu aprins. Eu eram foarte mandra de ele. La piscina, a venit un coleg de-al meu si m-a aruncat in bazin dintr-o data. Am iesit din apa si curgea toata vopseaua aia rosie pe mine. Altadata ma vopsisem proaspat, tot blond, si am iesit din piscina verde pe par, de la clor.
- Cand erai mica, ce iti doreai sa devii cand vei creste?
- Cantareata, normal. Am cantat in corul scolii de mica, am luat apoi cursuri muzicale in privat. Intreaga mea copilarie are in centru sau muzica, intr-o forma sau alta.
- Care este cel mai mare regret al tau?
- Nu am regrete. Am doar situatii si intamplari din care invat.
- Care este cea mai mare dorinta a ta?
- Sa devin si actrita. Anii urmatori ii voi dedica in primul rand carierei muzicale, dar voi face si cursuri de actorie.
- Gatesti? Daca da, da-mi o reteta a ta, ceva la care esti maestra.
- Gatesc, dar in principal mancaruri usoare. Salata cu andive si mango: andivele sa fie mici, se taie in 4 pe lungime, se pune deasupra suc de lime, oregano verde, putin piper alb si se lasa timp de zece minute. Apoi se curata fructul mango, se foloseste pulpa taiata cubulete in cantitate egala cu struguri verzi fara samburi. Se amescteca toate cu rucola, ridichii taiate marunt, o lingurita de miere si sare dupa gust. Se pot adauga branzeturi brie si camerbert. Pofta buna!
- Colectionezi ceva? Ce anume?
- Da, colectionez dvd-uri cu concertele Beyonce, Britney Spears. Ultima oara am ramas impresionata de concertul lui Adele, sustinut la Royal Albert Hall, in Londra. Am ce invata de la fiecare om de succes.
- Daca ai fi invizibila pentru o zi, ce ai face?
- Mi-ar placea sa fiu invizibila si sa aud cum vorbesc oamenii despre mine. Cred ca sunt multi oameni care in fata imi vorbesc intr-un anume fel, iar cand ma intorc se schimba lucrurile. Cred ca in ziua de astazi, sinceritatea e foarte rara.
- Crezi in reincarnare?
- Sunt crestin ortodoxa, cred in Dumnezeu.
- Daca te-ai putea transforma intr-un animal, care ar fi acela si de ce?
- Un caine husky. Ochii ii am deja. Sunt animale care stiu sa se faca placute si au o capacitate extraordinara de a se adapta diverselor stiluri de viata. Sunt nascuti pentru a calatori pe distante lungi, au o energie debordanta si adora sa faca miscare. Adica exact ca mine.
- Cat ai dat cel mai mult pe o pereche de pantofi? Dar pe haine?
- Am mai multe perechi de pantofi, care au costat si mai mult si mai putin. Nu aleg in functie de cati bani costa, ci de cat de bine se potrivesc cu ce sunt imbracata si cat de comod ma simt in ei in functie de orele petrecute in picioare. Cu hainele este alta poveste, pentru ca am un designer care se ocupa de mine si imi ia multe din bataile de cap obisnuite. De un an de zile sunt fidela Stefaniei Caragea.
- Care este cea mai scumpa bijuterie a ta si de la cine o ai?
- Nu am noroc cu bijuteriile pentru ca le pierd. Am avut un inel foarte valoros care s-a blocat pe deget si am ajuns intr-o noapte la Urgente. Degetul se umflase foarte tare si mi-au taiat inelul. S-a ales praful de el... Am primit unul identic la scurt timp si l-am uitat la un salon. Nu s-a mai gasit nici in ziua de azi.