Lili Fedorca apreciaza la un om umorul, pentru ca este o dovada de intelepciune. Este innebunita dupa sofat si vrea sa-si achizizioneze fie un Audi Q5, fie un Volkswagen Tiguan. Este nascuta intr-o zodie de vara, Leu, si acesta este si motivul pentru care prefera destinatiile exotice.
80% din ceea ce face inseamna muzica. In timpul liber, Lili inoata si joaca tenis. Are o piesa noua, "Electric Love", careia ii va face promovare in curand.


- Muzica te acapareaza complet?
- Muzica inseamna foarte mult pentru mine. Am o piesa noua, "Electric Love", careia vreau sa-i fac promovare, dar fiind inca vacanta, ma voi apuca din septembrie. 80% din ceea ce fac inseamna muzica.
- Care este principala ta trasatura de caracter?
- Sunt sincera si convingatoare.
- Ce calitate apreciezi la un om?
- Apreciez la un om umorul, pentru ca este o dovada de intelepciune. Imi place sa am langa mine un barbat care sa ma faca sa rad mult, sa fie vesel, pentru ca imi place sa traiesc.
- Care sunt hobby-urile tale, in afara muzicii?
- Fac mult sport: inot, joc tenis - de obicei cu sora mea, dar am si un antrenor. Am si un prieten bun cu care joc tenis: Dani, care este manechin.
- Unde joci tenis?
- Joc tenis la Floreasca si la Polivalenta, la BTT.
- Daca ar fi sa alcatuiesti un top al cantaretilor romani si straini, pe cine ai plasa in el?
- Imi place mult rock-ul. Ascult muzica buna, in special The Rasmus, Coldplay, Armin van Buren si Lady Gaga (acesta este un top al artistilor din afara). Intr-un top al celor de la noi ii includ pe Inna, Play & Win, Tibi Scobiola, Holograf, Directia 5, Proconsul si Keo.
- La ce varsta ai debutat ca artista?
- Am debutat la 18 ani, cand am venit la Bucuresti, cu o trupa de fete si cu sora mea, Manuela, langa mine. Cantam de mica, eram vedeta locala. Am terminat Facultatea de Management si Facultatea de Psihologie. Am facut si un master in psihoterapii cognitiv-comportamentale si am drept de libera practica in psihologie clinica si psihoterapie. Urmeaza sa-mi dau doctoratul anul viitor.
- Ce inseamna muzica pentru tine?
- Muzica curge in sangele meu, cu toate inca n-am avut pe nimeni care sa cante in familie. Eu scriu muzica si compun texte nu numai pentru mine.
- Unde ai fost plecata in vara asta?
- Am fost la mare, la Mamaia. Statiunea e foarte animata, cu toate ca eu sunt retrasa de felul meu in sensul ca nu iubesc aglomeratia.
- Care este locul ideal de vacanta pentru tine si cu cine iti doresti sa ti-o petreci?
- Pentru mine, locurile ideale de vacanta sunt cele exotice. Iubesc soarele si marea, mai ales ca sunt nascuta intr-o zodie de vara: LEU. As merge in Mauritius si in Bahamas.
- In ce tara te-ai simtit cel mai bine?
- La turci, in Kemer (Antalia), m-am simtit cel mai bine, poate si pentru faptul ca am fost cu familia mea acolo. Serviciile au fost foarte bune.
- Cum ai ajuns sa fii pasionata de psihologie?
- De cand eram mica citeam carti de suflet si de filozofie. Totdeauna eram atenta la comportamentul uman. Manuela mi-a zis ca as fi foarte buna ca psiholog. Eu m-am dus la facultate ca sa fac o specializare in psihologia copilului si acum lucrez mai mult cu adulti, dar si cu copii.
- Stiu ca ai o relatie foarte apropiata cu sora ta, Manuela. Cum te impaci cu ea?
- Suntem bune prietene, dar avem si certuri grozave. Ne descarcam, dupa care mergem mai departe, dar nu trece o seara fara sa ne vorbim. Asta este reteta succesului.
- Stiu ca esti pasionata de masini. Ai un Hyundai Coupe pe care vrei sa-l schimbi cu o alta masina. Ce ti-ai dori?
- Imi doresc foarte mult Audi Q5 - modelul pe alb sau Volkswagen-ul Tiguan. Chiar am declarat ca vreau sa-mi schimb masina cu una dintre cele doua.
- Care sunt designerii tai preferati?
- Designerii pe care ii apreciez sunt Laura Olteanu, care m-a imbracta pentru albumul "LILI, Doina Levintza, Catalin Botezatu pentru ca este foarte atent la detalii. As purta creatiile lui Botezatu. Foarte mult ma imbrac de la Iceberg, in ultimul timp - ma avantajeaza foarte mult de la ei pantalonii, blugii. Blugii pe care-i prefer acum sunt Sexy Woman. Port foarte mult blugi pentru ca-mi place sa ma imbrac sport. Uneori, mai port si rochii casual - elegant. Imi cumpar haine si de la Burberry. In general, ma ghidez dupa gusturile mele.