M-am intalnit cu Claudia Pavel recent, la restaurantul Fibrio din Capitala. Aceasta ne-a dat un interviu in exclusivitate.
Claudia Pavel s-a intors recent de la Los Angeles, unde a filmat alaturi de o echipa de profesionisti videoclipul piesei "Crazy". Clipul a iesit super si cu acest prilej Claudia a vizitat-o si pe sora ei, Paula, care locuieste la Los Angeles si este make-up artist.
Clipul a fost regizat de Andrea Giacomini (cel care a realizat Oops I did it again - Britney Spears) si produs de Christian Heuer. A fost filmat intr-un desert intre Las Vegas si Los Angeles si sustine ideea pe care o transmite si piesa. Fiind un videoclip de imagine, el se constituie ca un fake show cu multe personaje. Claudia isi joaca cu succes rolul de "regina a desertului", fiind condusa de o pasiune arzatoare ce sta la baza unei actiuni reprobabile. Muzica, textul si orchestratia: Niclas Molinder / Joacim Persson.
Cantareata este intr-o forma fizica incredibila: a ajuns la 52 de kilograme datorita unui stil de viata sanatos, dar si a sportului sustinut de un antrenor, Stelian, datorita caruia si alte vedete din show-biz au invins in lupta cu kilogramele. Artista a suferit in ultimii ani doua operatii chirurgicale la nas: una in Romania, si a doua, in Grecia, pentru a o repara pe prima.

- Te-ai intors recent de la Los Angeles, unde ai filmat un nou videoclip, la piesa "Crazy". Cum a fost?
- Eu zic ca este un videoclip foarte bun. Am filmat cu o echipa americana, cu regizorul care a lucrat cu Britney Spears. Toti erau americani, in afara de mine. Numai eu eram romanca! Toti au fost profesionisti, nu m-au chinuit, totul a fost la minut. Sunt parolisti si profesionisti! Mi-am dorit sa am aceasta experienta afara, care intr-adevar, a fost minunata!
- Stiu ca lucrezi la noul tau album, care se va numi "Crazy".
- Da, asa este. Il voi lansa mai tarziu. Avem doar trei piese din urmatorul album. Urmatorul single se numeste "I Want It To Want Me", cu care va tot amenint de atata vreme. Il voi lansa in toamna - iarna.
- Ai fost la Los Angeles. Mai pleci undeva in vara asta?
- Pe 13 august voi canta la Callatis, iar pe 14 august la Turabo. Dupa ce am filmat videoclipul am stat o luna la Los Angeles.
- Ai facut shopping la Los Angeles?
- Sa stii ca nu prea am facut shopping la Los Angeles! Acum poti sa faci shopping si in Romania, pentru ca avem magazine foarte tari! Normal ca mi-am mai cumparat o pereche de sandale, daca mi-a placut, sau un lucru deosebit. Nu m-am dus special la shopping! Am cheltuit banii pe distractii: cluburi, restaurante, lunch-uri. Am fost si la Las Vegas, unde distractia este in toi, si la piscina. A fost foarte tare.
- Ai si cantat la Los Angeles?
- Nu, n-am cantat, doar m-am distrat!
- Mai ajungi la Mangalia, locul in care te-ai nascut, ca sa-ti vizitezi parintii?
- Da, normal ca mai ajung, ca sa-i vad pe ai mei. Oricum vorbesc cu ai mei din ora in ora. Mama ma intreaba: "Ai mancat, mama?", "Esti bine?"
- Cum te simti la Mangalia? Te simti mai bine acolo decat la Bucuresti?
- Acum, acasa la mine e si la Bucuresti, dar cand ma duc acasa la mama e altceva.
- Ai concerte la Mangalia?
- Unul - doua pe an am. Cant la Zilelele Orasului sau atunci cand se alege primarul.
- Ai si piese pe albumul tau, la care ai lucrat cu Fat Joe.
- Am o piesa la care am lucrat cu Fat Joe, care are doua variante de titlu, dar inca nu m-am decis cum se va numi.
- Ti-ar placea sa traiesti la Los Angeles?
- Da, mi-ar placea sa traiesc la Los Angeles, insa consider ca lumea asta e foarte mica, in 12 - 15 ore ajungi la capatul pamantului, asa ca nu are rost sa te stabilesti in alta tara. Visul meu este sa calatoresc, iar Los Angeles este un loc cu totul special. Are dealuri, vegetatie foarte multa, dar si ocean. Sora mea, Paula, locuieste acolo, asa ca o vizitez o data la doua - trei luni. Este make-up artist si colaboreaza cu Anastasia Soare. Sora mea este sufletul meu, asa ca trebuie sa o vad! Este mai mare decat mine cu cinci ani.
- Esti adepta operatiilor estetice?
- Am doua operatii estetice la nas, pentru ca prima nu a iesit bine si a trebuit sa-mi fac alta. Prima operatie mi-a facut dr. Lascar - am avut cu el o experienta tare nefericita, as putea spune horror. Mi-a facut operatia, care nu a iesit bine. Dupa operatie, in afara de faptul ca nasul nu arata bine, ci era chiar foarte stramb, respiram foarte greu si mi-a crescut si un chist. A doua operatie am facut-o in Grecia pentru ca mama mea a avut o operatie care necesita sa stea in spital mai mult timp si cunoscand acolo mai multi asistenti si doctori m-au convins sa ma operez acolo. Am avut suficienta incredere si bine am facut ca m-am lasat pe mana lor. La prima operatie pe care am facut-o in Romania a iesit in evidenta faptul ca ustensilele nu au fost curatate.
- Te-ai gandit sa-l dai in judecata pe dr. Lascar?
- Nu, dar spun lucrurile astea pentru urmatoarele lui victime.
- Cat ai platit pentru operatia facuta in Romania?
- Am platit 3.000 de euro in urma cu patru ani in conditiile in care o operatie costa la acea vreme 700 de euro.
- Dar pe cea din Grecia?
- Nu foarte mult.
- Arati super. Cate kilograme ai slabit si cum ai reusit?
- Aveam 70 de kilograme si am ajuns la 52 de kilograme. Mi-am schimbat stilul de viata, mananc numai fibrio in fiecare zi. Dieta mea e vegetariana: nu mananc carne si oua, mananc doar paine din faina neagra, paste, dar gatite altfel, tofu, spanac, tot ce este verde. Fructe mananc doar dimineata si in cantitatile pe care le doresc. Nu mai mananc dulciuri. O data pe saptamana Cornelia de la restaurantul Fibrio imi face dulciuri fara lapte si sanatoase. Mai mananc biscuiti dulci si miere de salcam.
- Mananci si seara?
- Acum, ca am slabit, mananc si seara, dar doar ce ti-am enumerat inainte. Mananc doar cu doua - trei ore inainte sa ma culc.
- Dar simti ca ai energie de cand esti vegetariana?
- Da, am foarte multa energie, chiar mai multa de cand sunt vegetariana! Este firesc ca in momentul in care mananci lactate si carne corpului sa ii ia 80% din energie ca sa le digere. Acum, corpul meu le digera imediat.
- Dar combini stilul de viata alimentar si cu mult sport. Am inteles ca ai un antrenor!
- Da, asa este. Ma antreneata Stelian, cel care l-a antrenat si pe Razvan Popescu de la Radio 21. Razvan a slabit 51 de kilograme! Razvan m-a adus si la acest restaurant!
- Dieta ta este bazata pe indicele glicemic.
- Da! Asta inseamna ca mananc alimente cu indice glicemic scazut. Sunt liste cu indicele glicemic care corespunde fiecarui aliment si la care toata lumea are acces.
- Unde te antrenezi?
- In Parcul IOR, pe Stadionul Lia Manoliu si la sala, dar de fiecare data cu antrenorul meu, Stelian.
- Esti imaginea www.fibrio.ro?
- Nu sunt imaginea lor, dar vreau sa stie toata lumea cum am slabit eu, dar si altii: Andreea Banica si Razvan Popescu. Nu facem reclama acestui restaurant, dar noi toti am avut de castigat acestui stil de viata sanatos! In ziua de astazi ceea ce se intampla cu mancarea e groaznic: e plina de cancer la modul cel mai serios. Faina alba, lactatele, prajiturile sunt nocive. Gelatina de la prajituri este facuta cu oase de porc! E cumplit ce se intampla in lumea asta! Chiar ar trebui sa avem grija la ce mancam, pentru ca la 40 de ani vom risca sa aratam ca la 70 de ani! Mancam toate nenorocirile si nu facem sport.
- Cat timp vei continua sa tii acest regim?
- Toata viata!