Recent, s-a lansat Nusco City, cel mai mare proiect rezidential din nordul Bucurestiului.
Incepand cu anul 2022, zona Pipera a capitalei va fi definita de un nou ansamblu Nusco City, dezvoltat de grupul Nusco pe o suprafata de 2,5 ha care va cuprinde peste 600 de apartamente si va include o generoasa zona verde de 5000 mp, chiar in mijlocul sau. Investitia totala, de 70 de milioane de euro, se va dezvolta pe un teren de 23 de hectare in zona de Nord a Bucurestiului, proprietatea investitorului.
Urmand a fi construit in doua etape si necesitand o investiție totala de peste 70 milioane de euro, noul cartier al zonei Pipera, promovat sub sloganul THE BEST PLACE TO LIVE! propune bucurestenilor un stil de viața orientat spre comunitate, spre interese comune ale locatarilor si pe un grad de confort net superior. Arhitectura si finisajele de calitate deosebita, suprafetele comune generoase si spatiul verde vor fi imbogatite de servicii si activitati strict dedicate locatarilor, dezvoltatorul propunandu-si sa creeze o comunitate durabila bazata pe interesele comune ale membrilor sai.
In prima faza se vor construi 310 apartamente de 1, 2, 3 ai 4 camere, cu o investitie de 35 milioane de euro, suma totala pentru ambele etape de 70 milioane de euro, fiind susținuta din fonduri proprii si finanțare bancara. Prima etapa a proiectului va fi amplasata pe 12.500 metri patrati, urmand ca a doua faza sa fie construita pe o suprafata egala de teren.
Fiecare etapa va include si dotari complementare locuirii, amenajarea unui parc cu locuri de joaca pe o suprafata de aprox. 2.500 mp si se adreseaza segmentului middle-upper al clientilor.
Suntem mandri sa va anunțam ca lucrarile au demarat deja. Va fi unul dintre cele mai echilibrate proiecte din Nordul Bucurestiului, iar aceasta noua investiție NUSCO IMOBILIARA arata inca o data increderea pe care o avem in piața romaneasca. Proiectul nostru va cuprinde apartamente cu terase mari si finisaje de calitate, in parteneriat cu PINUM, venind astfel in intampinarea cererii de locuințe care sa permita lucrul de acasa, avand in vedere noile tendinte de pe piața muncii determinate de Pandemie, a declarat Michele Nusco, CEO grupul Nusco.

A fost regandit ansamblul in contextul pandemiei: 5000 mp de spatiu verde in mijlocul Bucurestiului


Pandemia actuala ne-a indemnat sa regandim facilitatiile proiectului si sa sporim gradul de siguranta si confort al viitorilor locatari, incluzand spatii verzi mari si aerisite, alei largi, terase generoase, suprafete echilibrate si eficiente, toate gandite pentru a consolida o comunitate durabila si responsabila, cu grija unul pentru celalalt ai pentru regulile de conviețuire comune. (Vincenzo Aquino, COO Nusco)
Nordul Bucurestiului ramane una dintre cele mai cautate zone rezidentiale din oras, in condițiille in care aici este cel mai mare hub de birouri care ofera potential pentru proiectul pe care NUSCO IMOBILIARA il dezvolta. Zona e usor conectata, atat cu interiorul orasului, cat si cu exteriorul lui. Mai mult decat atat, ca noutate absoluta, autoritatile au in plan crearea unui nou bulevard care va lega Bd. Pipera cu Bd. Dimitrie Pompeiu, oferind un alt avantaj din punct de vedere al accesibilitații.
Bucurestiul are nevoie de proiecte adaptate la piața locala, iar prin complexul Nusco City, venim cu un produs tintit si studiat in detaliu.
Piața romaneasca este din ce in ce mai matura, iar cumparatorii de locuinte au devenit mai sofisticati si mai atenti la investitiile pe care le fac si nu pretul conteaza ca prim criteriu de selectie cand cumpara un apartament sau o casa, a declarat Vincenzo Aquino, COO grupul Nusco.
Compania NUSCO IMOBILIARA isi propune sa dezvolte importante zone urbane prin proiectarea si construirea unor ansambluri rezidențiale, cladiri de birouri si parcuri comerciale concepute modern, inspirate, pe baza unor principii de calitate si sustenabilitate a mediului inconjurator si este prezenta pe piata italiana unde realizeaza de asemenea investitii cu profit in sectorul retail, birouri, complexe turistice si rezidentiale.
In Bucuresti a construit circa 50.000 mp de birouri clasa A si B si de retail, pe piata rezidentiala este prezent cu proiectul CITTA in cartierul Pantelimon care include 465 apartamente, spatii de parcare, zone verzi, parc si servicii comune, precum si cu proiectul PREMIO, un complex exclusivist de apartamente cu un design unic si rafinat in centrul orasului.
Text: F.P.M . si M.A.P.