Familia Cristinei Topescu a decis ca trupul jurnalistei sa fie incinerat, urmand ca cenusa sa ajunga la mama ei, in Oradea. Cristina Topescu a fost gasita moarta pe 12 ianuarie si va fi incinerata miercuri, iar medicii legisti au concluzionat ca ar fi decedat cu putin timp inainte de Revelion.
Incinerarea Cristinei Topescu va avea loc miercuri, pe data de 15 ianuarie, la Crematoriul Vitan - Barzesti din Bucuresti. Prezent va fi fratele mai mare al realizatoarei TV, Cristi Topescu, iar cenusa sa va fi dusa in Oradea, oras in care traieste mama sa, in prezent.
Surse INML au declarat ca cea mai probabila cauza a mortii Cristinei Topescu ar fi un infarct. Cristina Èšopescu va fi incinerata miercuri.


Mesajul Familiei Regale, dupa moartea Cristinei Topescu

Vestea mortii premature a jurnalistei Cristina Țopescu a fost primita cu nespusa tristețe de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei si de Alteta Sa Regala Principele Radu. Intelectual rafinat si jurnalist de televiziune de vocație, Cristina Țopescu a avut o respectata cariera publica de patru decenii, in care a dovedit o neobisnuita discretie, noblețe sufleteasca si profunzime a spiritului.
In mai 2005, Cristina Èšopescu a realizat unul dintre cele mai de succes filme documentare despre Familia Regala, numit Regele Mihai â€" Nihil Sine Deo si produs de La Fix Media Production.
In iunie 2012, Cristina Topescu a fost investita cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, intr-o ceremonie care a avut loc la Sala Regilor din Palatul Elisabeta.
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu transmit condoleante familiei indoliate si intreaga lor compasiune colegilor de breasla ai Cristinei Topescu!, este mesajul transmis de Familia Regala a Romaniei, postat pe Facebook.