CANCAN: RARES BOGDAN, SUSPENDAT DE PE POST PRIN SMS: TREBUIE SA-SI ASUME GRESEALA!/ NU MI-AM INCHIPUIT CA SE VA AJUNGE AICI! (AUTOR: CRISTIAN BLANUTA)
Rares Bogdan a fost suspendat de pe post, dupa ce marti seara a cerut, in emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia. Gestul lui Rares Bogdan a venit dupa ce Oreste Teodorescu si Oana Stanciulescu nu au mai fost primiti ca invitati la Realitatea TV.
- Am primit mesaj de la Cozmin Gusa, nici macar nu m-a sunat, a declarat Rares Bogdan.
- Urmatoarele doua zile, Rares Bogdan nu va mai realiza emisiunea Jocuri de putere, a fost raspunsul lui Cozmin Gusa.
- In locul lui, va intra pe post ca realizator al emisiunii Jocuri de putere - pentru ca numele emisiunii este al meu si al Realitatii - Claudiu Popa, a continuat Gusa.
Reactia lui Rares Bogdan:
- In momentul in care nu mi se permite astazi pe post, colaborarea mea cu Realitatea TV s-a incheiat.
Cozmin Gusa:
- Faptul ca Rares Bogdan si-a permis aseara sa ceara demisia sefului sau nu se admite. Acum zece zile, conducerea postului, prin directorul postului, mi-a zis ca, din cauza unor lucruri neconforme legate de Oreste si de Oana Stanciulescu, pe aliniamente diferite, ca vor sa ia decizia ca repsectivii sa nu mai vina ca invitati la Realitatea. Eu am fost de acord. Ei nu au mai fost invitati 10 zile. I s-a comunicat acest lucru si lui Rares. El a acceptat ca este o problema cu ei si nu ii mai invita. Aseara insa, l-a invitat pe Oreste, fara ca discutia lamuritoare dintre mine si Oreste Teodorescu sa aiba loc (eu am spus ca voi avea o astfel de discutie). Oreste a fost invitat, a venit la Realitatea, iar producatorii emisiunii i-au spus ca nu poate intra, ca nu e situatia clarificata.

Va reveni Rares Bogdan?

Cozmin Gusa:
- Rares Bogdan trebuie sa isi asume o greseala. El trebuie sa isi ceara scuze pentru ce a facut. A pus in pericol brandul Realitatea si a generat un eveniment neplacut pentru televiziune. La fel cum a facut acum patru ani, cand a cazut in bratele lui Ponta in legatura cu postul de sef al TVR. I-am spus atunci ca este o greseala. Atunci l-am iertat si a revenit pe post.
Cozmin Gusa spune ca dialogul cu Rares Bogdan, care va decide daca realizatorul va reveni sau nu pe post de saptamana viitoare, va avea loc pana la sfarsitul saptamanii.
- Daca face greseala, trebuie sa isi ceara scuze, a spus Cozmin Gusa.
Rares Bogdan:
- Daca nu ma lasi sa intru pe post azi, consider ca ai incheiat colaborarea cu mine! O suspendare de pe post, chiar si temporara, inseamna intreruperea colaborarii cu Realitatea.
Rares Bogdan:
- Cozmin Gusa mi-a trimis mesaj ca nu voi intra pe post diseara. Ca vorbim cand se intoarce. I-am spus, civilizat, ca pierdem si noi, si Realitatea TV. Daca nu ma lasi sa intru pe post azi, consider ca ai incheiat colaborarea cu mine. Consider ce vreau eu, a raspuns el. Daca eu nu voi putea intra pe post astazi, consider ca postul se poarta marsav, iar ei nu mai doresc ca noi sa colaboram.
- In momentul in care nu mi se permite astazi pe post, colaborarea mea cu Realitatea TV s-a incheiat, a punctat el.
Rares Bogdan:
- Nu doresc si nu am dorit sa plec de la Realitatea. Nu am niciun motiv sa imi doresc sa plec de la Realitatea TV. Nu mi-am inchipuit vreodata nici macar ca o sa ajung sa discut asa ceva. Nu am purtat discutii cu nicio alta televiziune.
In editia de marti seara a emisiunii, Rares Bogdan a spus ca intentioneaza sa-si incheie activitatea de la Realitatea TV daca Oreste si Oana Stanciulescu nu mai sunt primiti pe post. El a cerut si concedierea lui Eduard Pastia de la conducerea editriala a postului. Rares Bogdan il acuza pe Pastia ca ar fi decis ca invitatii traditionali la Jocuri de putere sa fie interzisi pe post. In plus, Oreste a scris pe pagina sa de Facebook ca a fost interzis de la Realitatea TV pentru ca ar fi criticat partidul Realitatea.

Sursa: paginademedia.ro