Platforma online ProTVPLUS.ro si TRU [the real you], cel mai nou hub dedicat creatorilor de continut, lanseaza cel mai ambitios proiect al anului: Viata bate vlogul”, un reality show in care protagonisti sunt sapte dintre cei mai puternici influenceri din Romania, alaturi de un new commer in zona de vlogging. Subiectele abordate sunt despre probleme reale si frecvente in societatea contemporana: bullying, alcoolism, violenta, consum de droguri, sexualitate si multe altele, iar in fiecare saptamana, protagonistii povestesc despre experientele personale si dificile pe care le-au trait de-a lungul timpului.
Daragiu Alex a.k.a. Alpaca Legion, Mimi, Radu Constantin, Levin, Maria Zvinca, Miru, Robert Ionescu, dar si Emil Rengle, castigatorul Romanii au talent” 2018 si moderator al acestei serii, sunt cei opt vloggeri pe care ii poti vedea saptamanal in Viata bate vlogul”. Fiecare episod se desfasoara la hub-ul TRU si poate fi vizionat in fiecare luni, incepand cu ora 10:00, pe www.protvplus.ro .
Pentru mine, Viata bate blogul inseamna, inainte de toate, o cale sa vorbesc despre niste lucruri apasatoare cu niste oameni super cool. Si, mai mult decat atat, fiecare dintre ei are o poveste in spate, poveste care i-a facut ceea ce sunt. Succesul nu isi are intotdeauna radacinile intr-o viata perfecta, lipsita de griji, probleme, esecuri. Orice infrangere poate fi transformata in victorie, orice insucces in succes. Urmariti serialul si o sa intelegeti exact ceea ce zic”, spune Daragiu Alex a.k.a. Alpaca Legion.
Primul episod poate fi urmarit aici: https://bit.ly/2Pz71ue
TRU [The Real You] aduna sub umbrela sa creatori de continut din diverse domenii care au ca mediu de lucru online-ul si adauga la mixul creatiei factorul tehnic intr-un spatiu special amenajat.