Jurnalistul George Berevoianu a murit miercuri, la 41 de ani. Anuntul a fost facut de realizatorul TV Rares Bogdan pe pagina sa de Facebook.
Colegul nostru George Berevoianu a plecat ieri la Ceruri! Bunul Dumnezeu sa il odihneasca in pace!, a scris Rares Bogdan.
Vasile Barbu, presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Pacientilor, a scris, intr-un mesaj pe Facebook, ca ii cunostea suferintele. Redam mai jos postarea integrala: Am fost alaturi de el in ultimii ani si l-am ajutat cat am putut. I-am cunoscut suferintele. In aceasta dimineata era fericit pentru ca ii era ceva mai bine. Imi multumea tot timpul, stia el de ce. Isi dorea foarte mult sa intoarca si el binele pentru alti pacienti si in acest sens ne facusem planuri mari. Sambata trecuta am trecut prin localitatea lui de origine, o localitate frumoasa, la poale de munte, intre Campulung si Curtea de Arges. Ma batea gandul sa-l vizitez, stiam ca era acasa. Nu am vrut sa-l deranjez. Cred ca s-ar fi bucurat. Regret ca nu l-am vizitat. Stabilisem sa ne vedem la Spitalul Colentina unde urma sa se interneze. Era un om deosebit! Iubea oamenii, isi iubea nespus profesia de jurnalist. Vorbea frumos despre colegii lui si ii era dor de ei. Incepuse sa-i creada Dumnezei pe medici si cred ca avea dreptate. Unii chiar sunt Dumnezei adusi pe pamant, dar pentru el nu au mai putut face nimic! Regret nespus pierderea lui!
George Berevoianu a lucrat ca reporter si prezentator de stiri la postul de televiziune Realitatea TV pana in 2014, cand a fost disponibilizat, alaturi de Laura Chiriac si Vlad Ionescu. De atunci nu a mai aparut pe post, ramanand cu statutul de colaborator pe voce pentru diverse productii ale Realitatea TV. Cauza mortii nu este cunoscuta, dar Antena 3 sustine ca George Berevoianu ar fi suferit un accident vascular cerebral, iar miercuri ar fi intrat in stop cardio-respirator.
Potrivit Libertatea, jurnalistul si-a petrecut ultimele luni din viata calatorind, pana sa ajunga pe patul de spital. La inceputul lunii mai se afla in Lisabona, capitala Portugaliei, cu ocazia finalei Eurovision.