Grupul Carrefour lanseaza, incepand cu 2 octombrie, in reteaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai noua modalitate pentru clienti de a beneficia de sute de promotii suplimentare si reduceri semnificative la produsele alimentare si nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de nastere si de ziua numelui. Cu ocazia lansarii, la prima cumparatura de minim 50 lei pe care clientii o efectueaza cu cardul, acestia vor primi automat un cupon de reducere de 5 lei pe care il pot folosi oricand, la alegere, pana la finalul lunii.
Incepand cu 1 octombrie, clientii pot solicita Card Plus direct de la punctele special amenajate in magazinele Market. Dupa completarea unui formular de inscriere electronic clientii intra in posesia cardului care este disponibil direct si gratuit. Card Plus poate fi folosit imediat pentru cumparaturi. Odata cu Card Plus, clientii vor primi si 3 minicarduri detasabile pe care le vor putea oferi altor membri ai familiei, pentru ca intreaga familie sa se bucure de aceleasi avantaje.
Lunar, posesorii Card Plus vor beneficia de promotii pe care le pot gssi in catalogul disponibil pe site-ul Carrefour, in sectiunea dedicata cataloagelor: https://www.carrefour.ro/market/cardplus/ .

Care sunt beneficiile Card Plus?

Reduceri substantiale, zilnic, la sute de produse;
10% reducere de ziua de nastere
Surprize de ziua numelui, direct la casele de marcat;
Bonuri de cumparaturi ce pot deveni vouchere de reduceri pentru cumparaturile viitoare;
In functie de campania Market, reduceri de pana la 25% la toate produsele dintr-o anumita gama, direct pe bonul de casa;
Inscriere rapida in programul Card Plus, direct la locurile special amenajate in magazin;
Pentru mai multe informatii despre programul Card Plus, va invitam sa consultati Regulamentul disponibil in magazine si pe www.carrefour.ro/market/cardplus sau sa ne scrieÈ›i pe adresele de email [email protected] si [email protected].

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi.
In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile. In Romania, Grupul Carrefour numara 303 de magazine dintre care 32 hipermarketuri Carrefour, 218 supermarketuri (203 magazine Market si 15 magazine Express Orange), 42 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.