Oana Roman i-a dat replica lui C.T Popescu printr-un mesaj uimitor: Nu va spun pe nume Domnule, caci m-as cobori prea jos. Nu stiu daca aveti copii, probabil nu, si intr-un fel e bine, pentru ca ati fi avut un copil nefericit, care ar fi suferit mult avand un parinte cu astfel de gandire.
Ne spuneti ca oamenii fac copii din frustrare si din saracie. Ca oamenii fericiti nu fac copii. Ca oamenii inteligenti si cu cariera nu fac copii. Va jigniti parintii si cateva miliarde de parinti.
Porniti de la un procent infim de parinti cu probleme si generalizati nepermis.
Ma intreb cat sunteti de nefericit si de frustrat, si cat had in gandire puteti fi .
Nu Domnule, majoritatea copiilor de pe Planeta sunt facuti din iubire, daca stiti ce inseamna asta. Copiii sunt iubire, sunt ingeri neprihaniti, care vin pe Pamant sa mai stearga din rautate si din ura. Oamenii se iubesc si fac copii. Majoritatea oamenilor se iubesc si fac copii. Nu ca sa le dea cineva un pahar de apa, ci pentru ca nu exista implinire mai mare pentru o fiinta umana decat aceea de a creste frumos un copil.
Pentru ca nu exista emoție si fericire mai mare decat aceea pe care o simti cand copilul tau iti spune: Te iubesc! Si cine nu a trait asta, nu poate intelege.
Ati pierdut orice urma de respect din partea multor oameni si parinti pentru aceste afirmatii, facute, sper, intr-un moment in care luciditatea se pierduse temporar, a scris Oana Roman pe Facebook.
Cristian Tudor Popescu sustine ca oamenii fac copii atunci cand sunt nemultumiti de viata lor si da ca exemplu Finlanda, unde nivelul de trai este unul ridicat astfel ca, in opinia lui, finlandezii nu au nevoie de copii la batranete.