Fiecare sezon are partile lui bune, dar si mai putin bune. Daca vorbim despre vara, te gandesti la concediu, daca vorbim despre iarna aproape ca iti creste sufletul de bucurie gandindu-te la cadourile pe care le vei pune sub brad pentru cei dragi.

Dar daca vorbim despre curatenie?

O casa curata devine automat mai primitoare. O casa in dezordine nu face decat sa te agite si sa-ti dea batai de cap. Cum faci sa pastrezi atat curatenia, cat si cheful de viata? Simplu: alegi eficienta.


Doua produse de curatat care iti pot face viata mai usoara

Fie vara, fie iarna, pardoseala este locul cel mai afectat de murdarie. Fie ca te gandesti la mizeria pe care o aducem in casa pe talpile pantofilor, fie la praful care-si face cuib peste tot, podeaua trebuie pastrata cat mai curata pe tot parcursul anului. Asa ne sfatuiesc specialistii, mai ales dupa ce ultimele studii au relevat ca atat cei mici, cat si cei mari, sunt expusi microbilor cu aproape 50% mai mult daca nu folosesc produsele potrivite pentru curatenie.
Asevi Cian, de exemplu, este un detergent concentrat pentru gresie, marmura, terase care reuseste sa elimine aproape in totalitate bacteriile, pe langa igienizare lasand si cel mai nou parfum.
Parfumul lui este diferit (intr-un mod pozitiv) de clasicele miresme ale solutiilor pentru curatat pardoselile. Asadar, de cate ori folosesti Asevi Cian, nu numai ca vei pastra suprafata curata mai mult timp, dar si redai prospetimea casei tale. Noul produs completeaza gama ASEVI pardoseli, alaturi de Mio si Portocala, fiind super-concentrat (se adauga 3 dopuri de solutie la 8 litri de apa).
Totusi, unde-s doi, puterea creste. Asa ca, iti mai recomandam un produs minune care te va ajuta sa cureti mult mai rapid parchetul, pardoselile din lemn, usile si dulapurile: Asevi Lemn Parchet (950ml).
Stii si tu ca o pardoseala rasfatata va straluci de frumusete. Unde mai pui ca pretul Asevi Lemn Parchet este extrem de atractiv, deci nu cheltui o avere ca sa iti asiguri o curatenie de durata. Acest produs nu necesita clatire si are un parfum extrem de placut. Tinand cont ca este pe baza de sapun, nu ar trebui sa te mire ca Asevi Lemn reda suprafetelor din lemn aspectul initial.
Intr-o casa curata, gandurile de vacanta se aduna mai usor. La fel si zambetele relaxate de la finalul unei zile pline.