Saptamana aceasta, PROFI a deschis inca cinci magazine la Scheia, Bordusani, Patulele, Pietrosani si Bucuresti. Sase dintre unitatile inaugurate in iulie functioneaza in format Loco, trei in format City si patru in format Standard.
Noul PROFI din Bucuresti este un City amplasat pe Calea Serban Voda, Nr. 43, bl.2, sector 4. Acesta are o suprafata totala de 263 mp, din care suprafata de vanzari este de 155 mp.
Magazinul din Scheia, judetul Suceava, se gaseste in format Standard pe str. Cetatii, nr.2, cu o suprafata totala de 550 mp, din care sala de vanzari acopera 410 mp.
Magazinele din Bordusani, Patulele si Pietrosani si-au facut aparitia in format Loco. Cel din Bordusani, judetul Ialomita, este amplasat pe str. Primaverii, nr.66, si are o suprafata totala de 299 mp, din care sala de vanzari masoara 185 mp.
Cu o suprafata totala de 396 mp, din care suprafata de vanzari este de 272 mp, magazinul din Patulele, judetul Mehedinti, se afla pe str. Tarinei, nr. 875.
Magazinul din Pietrosani, judetul Teleorman, este amplasat pe DN5C, nr. 141 si se intinde pe o suprafata totala de 286 mp, sala de vanzari fiind de 166 mp.
Prin magazine prezente in 326 de localitati si o echipa de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.