Desfasurat intre 17 - 23 iulie la Sibiu, Feeric Fashion Week nu a fost doar cel mai mare festival international de moda din sud-estul Europei, ci si un adevarat regal automobilistic.
Alaturi de 30 de designeri de top din toata lumea si modele de succes international, au fost expuse spre admirarea publicului zeci de autoturisme Mercedes-Benz din clasele S, SLK, GLA, CLA, CLA, AMG GT sau Vito Tourer.
De altfel, VIP-urile si staff-ul organizatoric al festivalului s-au deplasat doar la bordurile acestor superbe autoturisme, puse la dispozitie de compania romano-germana Auto Schunn, partener oficial in Romania al concernului Daimler din anul 1993.
A fost o editie minunata si ma bucur ca am trait-o impreuna! An de an, incercam sa ne intrecem limitele si sa ne punem in valoare designerii inscrisi, in diferite locatii spectaculoase. Am lansat si un concept: Feeric Family. Noi suntem o familie. La final de septembrie, vom pleca la saptamanile modei din lume, tocmai pentru a aduce in Sibiu, la Feeric Fashion Week, oameni importanti. Asa am ajuns la cea de-a zecea editie. Si in acest an, compania Auto Schunn ne-a pus la dispozitie autoturisme, microbuze si limuzine Mercedes-Benz de ultima generatie, a aratat Mitichi, directorul festivalului Feeric Fashion Week.
In acest an, Feeric Fashion Week s-a aflat la a zecea editie, si s-a bucurat in premiera de prezenta unor agenti care promoveaza tinerii designeri in marile magazine din lume.
A fost o placere pentru noi sa contribuim la organizarea unui eveniment de asemenea amploare artisitica si creativa, ce de la o editie la alta devine tot mai puternic si mai vizibil. Feeric Fashion Week transforma anual orasul Sibiu intr-un punct de maxim interes pe harta mondiala a evenimentelor dedicate modei, a aratat Juergen Schunn, presedintele companiei Auto Schunn.