Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
Evenimentul a avut ca scop promovarea acestui sector de excelenta italian si consolidarea relatiilor comerciale dintre Romania si Italia.
Cu ocazia acestui eveniment, 12 firme italiene (producatori de cosmetice, de ingrijire corporala si de aparatura pentru saloane de infrumusetare) si-au expus produsele 100% italienesti, iar fiecare participant si potential client le-a putut testa calitatea italiana.
Printre aceste firme care au expus produsele, s-a aflat si Sergio Berreta, Export Manager la firma Valetudo srl.
Aceasta este o companie leader in domeniul cercetarii dermatologice. Studiaza pielea de peste 35 de ani cautand in mod constant cele mai bune solutii ale problemelor cutanate.
Fondatorul companiei este Dr. Vittorio Bortolin, un cercetator in domeniul botanicii farmaceutice si inventator a numeroase substante cosmetice si farmaceutice.
Cosmeteria Verde este marca lor de cosmetice ecologice pe baza de excelente botanice italiene, in apararea planetei noastre si pentru frumusetea pielii tale.
O gama de cosmetice care ofera un nou mod de a avea grija de propria piele, respectand si aparand mediul inconjurator.
Histomer este marca lor de cosmetice 100% Made in Italy realizata special pentru centrele de estetica profesionale.
Inalta calitate, rezultate si siguranta pentru o gama de produse care rezolva de la radacina principalele aspecte inestetice ale fetei si corpului, datorita substantelor active inovative si cu actiunea unica a celulelor staminale de origine vegetala.
HISTOMER este distribuit in centre estetice din circa 35 de tari in Europa, Orientul Mijlociu si Orientul Indepartat.
Evenimentul de la Hotel Marshal Garden a fost ok. Am participat pentru a doua oara la Bucuresti si am gasit si cativa distribuitori, ne-a spus Sergio Beretta, Export Manager la firma Valetudo srl.