Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
Evenimentul a avut ca scop promovarea acestui sector de excelenta italian si consolidarea relatiilor comerciale dintre Romania si Italia.
Cu ocazia acestui eveniment, 12 firme italiene (producatori de cosmetice, de ingrijire corporala si de aparatura pentru saloane de infrumusetare) si-au expus produsele 100% italienesti, iar fiecare participant si potential client le-a putut testa calitatea italiana.
Printre aceste firme care au expus produsele, s-a aflat si firma Giovanardi Farmaceutici reprezentata de Fabrizio Giovanardi - Administrator si Giulio Cataudella - Responsabil Marketing si Comunicare.
Giovanardi Farmaceutici este o companie de familie care a luat fiinta in anul 1947.
Pe langa liniile proprii de produse destinate ingrijirii parului (Prevelend), pentru ingrijirea si confortului mainilor si picioarelor (liniile Alpino, Omniaseptic si Bioamido: gel, pansamente-leucoplast, talonete, solutii pentru bataturi), linii pentru ingrijirea pielii (Ragadi gel dermatoprotectiv pentru maini si picioare) si produsele pentru protectie solara (stick pentru buze Omniaseptic) realizate si comercializate in Italia si in alte tari; compania se ocupa si de productia pentru alte firme italiene importante (Private Label).
La brandul Alpino, puteti gasi o linie pentru picioare - produse precum Callifugio liquido extraforte si Pomato Callifuga extraforte (tratamentul dureaza intre 5 - 7 zile, in functie de problema pe care o ai), Crema levigante (care schimba pielea, aceasta devenind soft).
De asemenea, produsul Piedi freschi este si el foarte bun - este destinat picioarelor si se aplica direct pe acestea.
Timofresh este o pudra cu timo, o planta cu efect antibacterian si mentolat.
La brandul Omniaseptic exista in acest moment sase produse: Bruciaporri Giovanardi (pentru veruci; se aplica intre 3 - 4 zile, dupa care pielea va fi noua), Patchdol - pentru dureri reumatice, Pidocchi e lendini - pentru paduchi, destinat copiilor chiar si preventiv, balsam pentru buze antibacterian (atunci cand ne expunem la soare) si Sali Ossigenati - pliculete care se dizolva in apa calda, destinate picioarelor obosite.