Cristina Sauciuc, PR la Storia, participa cu un stand in acest week-end la targul imobiliar tiMOn, ce se desfasoara intr-un cort special amenajat la Arena Nationala.
Storia este site-ul de imobiliare lansat de OLX. E specializat pe imobiliare si avem peste 100.000 de anunturi de imobiliare - de vanzare-cumparare, terenuri, spatii comerciale, apartamente, case. Lucrez de un an aici. Ne-am focusat pe apartamente noi. Lucram cu peste 100.000 de agentii din toata tara. Este a doua oara cand participam la tiMOn si aici avem o aplicatie prin care poti sa-ti imaginezi ca esti in cinci case diferite, in cinci zone diferite, oe care le primesti pe poze pe magneti.
Cei la Storia au si o revista intitulata Ghid pentru casa, care apare de doua ori pe an, in functie de aparitiile acestora la targurile imobiliare.
Mai multe detalii despre Storia puteti afla de pe blog.storia.ro (unde sunt publicate analize, studii, cum ar fi cel despre Orase si cartiere, unde oamenii sunt rugati sa-si evalueze cartierul in care locuiesc).