Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Printre participanti, s-a aflat si Octavian Baltac de la Nordic Import-Export CO a participat marti la evenimentul Italian Wine & Food Day organizat la Hotel Marshal Garden.
La standul sau, au fost expuse bauturi si cafea.
Iata cateva dintre vinurile expuse aici:
- Prosecco Amanti si Voga
- digestiv Montenegro Amaro
- brandi Vecchia Romagna
- cafeaua DIEMME (pe zona de Ho.Re.Ca.)
Am mai fost la evenimentul Italian Wine and Food Day, la editiile trecute. Idee este ca aici poti sa mai vezi posibili furnizori, restaurante, magazine si potentiali clienti. Evenimentul de la Marshal Garden a fost bine organizat si a fost benefic, mai ales ca avem multi furnizori in Italia, ne-a spus Octavian Baltac de la Nordic Import-Export CO.
Nordic Import Export CO distribuie produsele din portofoliu intoate lanturile internationale de magazine, cat si in retelele mai mici si in magazinele individuale.
Firma Nordic isi bazeaza strategia pe speranta. Speranta fiecarui om de a se putea bucura de tot ce e mai bun. De aceea Nordic si-a propus sa fie firma Nr. 1 din Romania in comercializarea cu ridicata a produselor alimentare premium. Adica sa ofere cele mai bune produse alimentare.
In acest scop am selectat producatorii cei mai puternici din Europa, lideri incontestabili in calitate, si lucram alaturi de ei pentru a le promova produsele de top pe piata din Romania.