In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania. Ajunsa la editia 19, manifestarea include Forumul Regional al Apei Dunare - Europa de Est, fiind un complex de evenimente organizate de Asociatia Romana a Apei (ARA).
Ramboll participa la Expo Apa de la Palatul Parlamentului.
Ramboll este unul dintre consultantii de top in domeniul mediului.
Prin implementarea eficienta a proiectelor de mediu acestia cotribuie impreuna cu clientii sai la dezvoltarea durabila a regiunilor Romaniei.
Imbinand ingineria cu stiintele sociale si naturale, serviciile oferite cuprind:
- planificarea si managementul integrat al mediului
- evaluarea impactului asupra mediului
- solutii pentru managementul si reciclarea deseurilor (inclusiv deseuri periculoase)
- pregatirea aplicatiei de finantare suport in procesul de achizitie publica a contractelor de servicii, lucrari si furnizare echipamente
- asistenta tehnica pentru remedierea solurilor si a apelor contaminate
- audit si evaluare de mediu
- managementul resurselor naturale
- campanii de informare si constientizare

Managementul apei si apei uzate

Apa potabila sigura din punct de vedere sanitar, un sistem de canalizare corespunzator cat si apa uzata eficient epurata constituie cateva dintre nevoile fundamentale ale societatii.
Ramboll are o bogata experienta privind managementul apelor uzate si un impresionant portofoliu de proiecte pentru organizatii nationale si internationale, institutii guvernamentale, companii de utilitati publice.
Ramboll asigura expertiza intr-o vasta gama de activitati.