Vital S.A. din Baia Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
Vital Baia Mare este operator regional de servicii publice de alimentare cu apa si canalizare care deserveste marile concentrari urbane din judetul Maramures, precum si localitatile limitrofe acestora.
Organizarea acestei expozitii de la Palatul Parlamentului este foarte buna! Venim din 2010 si inclusiv noi am incercat sa fim in asentimentul vizitatorilor si sa ne promovam cu noi elemente. Schimbam in fiecare an promotionalele, ne-a spus Cornelia Iepan de la S.C. Vital S.A.

Obiectiv

Misiunea zilnica a echipei Vital Baia Mare este vizibila cu ochiul liber, in apa care curge la robinetle maramuresenilor.
Apa este indicatorul zilnic al performantei companiei, care are ca obiect de activitate captarea, tratarea si distributia apei, respectiv colectarea si tratarea apei uzate.

Sursa valorii

Din fonduri europene s-au atras peste 500 de milioane de lei prin programele SAMTID, ISPA si POS Mediu, care au permis extinderi si reabilitari de retele de apa si canalizare, investitii in statii de tratate noi sau modernizate, constructia unor rezervoare de apa si reabilitari de statii de epurare si presiune.

Proiecte de investitii

Proiectele pentru urmatoarele etape ale dezvoltarii sunt in curs de elaborare si implementare, continuarea lucrarilor demarate prin POS Mediu 2007 - 2013, faza 2, presupunand un buget de circa 120 de milioane de lei.