Invitatul Iulianei Tudor in emisiunea Petrecere, de vineri - Cornel Ilie - a facut cateva declaratii surprinzatoare, lucruri nestiute de foarte multa lume.
Ascultatorii Smart FM au descoperit o alta fata a artistului. In premiera la un post de radio, solistul trupei Vunk a povestit despre cel mai dureros moment al vietii sale, cel in care si-a pierdut mama, o marturie extrem de emotionanta, despre care preferi, mai degraba, sa o tii pentru tine, si pe care, daca alegi sa o impartasesti, o faci in cuvinte pe care le cantaresti mult.
Cel mai dureros moment pentru mine din intreaga mea viata a fost atunci cand a murit mama. S-a intamplat cand eu aveam douazeci de ani, eu inca nu-mi dau seama ce a insemnat pentru mine. Vreau sa ma intorc in acel moment, uneori, dar nu prea stiu cum, pentru ca, atunci, dintr-un instinct de autoaparare, mi-am creat un soi de scut: m-am gandit atunci ca, daca incerc sa constientizez momentul foarte bine, as fi distrus. Si-atunci cumva am ramas puternic, pentru ca mi-am reprimat foarte mult sentimentele. Sunt momente in care ma intreb daca m-as intoarce in timp atunci, sub hipnoza, si as intra acolo, in adanc, oare ce-as gasi si ce-as strica?! In timp, mi-am format un echilibru, mi-am gasit un drum foarte stabil emotional, comparativ cu momentul de atunci. Nici nu-mi mai amintesc foarte bine, am imagini, am momente foarte clare, dar sunt momente pe care nu le stiu.
A fost un soc, cred ca mintea mea si instinctul de conservare au construit acolo un scut. Eram eu cu tata si cu fratele meu, intamplarea face ca, in decurs de un an de zile, si bunicile si mama s-au dus, tragediile acestea ne-au unit pe noi mai tare, am avut noroc de o familie unita, care m-a ajutat, m-a sprijinit, au crezut in mine. Dupa acel soc, unul pe altul ne-am tras cumva in sus, nu stiu cum, trei barbati pierzand trei femei intr-un an, a povestit Cornel Ilie.
Emisiunea Petrecere poate fi ascultata la Smart FM, 107,3FM, in fiecare vineri de la ora 19.00.