De curand a fost deschis cel de-al 21-lea magazin Sophia, din strada Pache Protopopescu nr. 21. La evenimentul de deschidere au participat numerosi jurnalisti din presa de specialitate, bloggeri de home&deco si lifestyle, dar si alti colaboratori si prieteni de-ai brandului. Anamaria Stefan, sufletul Sophiei, artistul si initiatorul Sophia, a facut o scurta prezentare a brandului Sohia in cei 12 ani de existenta. Anamaria Stefan a calatorit prin lume, de unde a adus culori, traditii, stiluri si tendinte. A inceput pe cand avea 26 de ani cu ideea de a promova produse 100% originale din India. Apoi, odata cu evolutia gusturilor publicului spre un design mai modern, s-a reinventat, creand ceea ce astazi se cheama simplu Sophia, un concept dedicat decoratiunilor interioare pentru resedinte, hoteluri si muzee. Noul magazin Sophia are un aer retro dar in acelasi timp contemporan.

Portofoliu

In prezent exista 21 de magazine in Romania, Anglia si Republica Moldova, dintre care 13 sunt in regim de franciza, iar 9 in regim propriu. Sophia a fost prezenta si in decorarea unor spatii impresionante prin vechimea si grandoarea lor:
- Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi
- Palatul Memorial Al. I. Cuza de la Ruginoasa
- Muzeul Unirii din Iasi
- Muzeul Mihail Kogalniceanu din Iasi
- Muzeul Petru Poni din Iasi.
- Hotel Pleiada din Iasi
- Hotel Golden Tulip din Bucuresti
- Hotelul Paltinis
- Peste 60 de hoteluri si pensiuni din Romania
- Peste 50 de restaurante
- Peste 4.000 de case private

Bine ati venit in lumea Sophiei!
Povestea noastra vorbeste despre iubirea de frumos, culoare, lumina si ferestre. Suntem aici sa te ajutam in alegerea perdelelor, draperiilor si accesoriilor potrivite pentru efectul pe care il cauti in decorarea spatiului tau, fie ca e vorba de casa ta, muzeul pe care il vizitezi, hotelul tau sau cafeneaua ta preferata. Suntem o echipa creativa, cu maini dibace si ochi de artisti. Sophia inseamna curajul de-a ne juca cu linii, forme, modele si texturi. Incaperile decorate de Sophia iti creeaza acel sentiment ca totul in jur si-a gasit armonia. Imbracam ferestrele in perdele si draperii, daruindu-le personalitate.

Radacinile noastre
Sophia s-a nascut in 2004 din autenticitatea exoticului indian cu proiectul SOPHIA INCREDIBLE INDIA, a continuat apoi preluand din stilurile europene, transformandu-se in SOPHIA HOME DECORATION. De-a lungul timpului a renascut continuu, fiind un concept care a ramas mereu viu, orientandu-se dupa dorintele si cerintele clientilor.

Ce va ofera Sophia?
- perdele si draperii gata confectionate cu dimensiuni standard, trebuie doar sa le alegi de pe site;
- perdele si draperii confectionate la comanda dupa dimensiunile tale cu ajutorul configuratorului de pe site (in functie de lungimea galeriei);
- consultanta online gratuita;
- consiliere gratuita la domiciliu cu un designer specializat in window treatment.
Toate magazinele Sophia va asteapta cu perdele si draperii de colectie, materiale cu atitudine, cu stil, cu parfumul mesajului pe care il poarta, fete de perna, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fete de masa, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneti, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat, orice visezi pentru un proiect de design. Personalizam materialele in functie de modelul clientului, ne jucam in orice fel cu broderiile, cu marginile pledurilor, cu felul de-a prinde magnetii perdelelor, canaful care imbratiseaza draperiile, oferim consulanta personalizata si suntem la orice pas alaturi de clientii nostri in amenajarea spatiului pe care si-l doresc.