La putin timp dupa ce a devenit Primarul Capitalei, Gabriela Firea a anuntat pe Facebook una dintre prioritatile mandatului sau: o sala polivalenta la cele mai inalte standarde.
- O sala polivalenta la cele mai inalte standarde, care sa fie destinata si sa gazduiasca cele mai diverse evenimente sportive, culturale sau educative, este necesara in Bucuresti si este o prioritate pentru mine. Vom incepe demersurile in cel mai scurt timp pentru un astfel de proiect!, a scris atunci pe Facebook Gabriela Firea.
Iata ca a trecut mai putin de jumatate de an si promisiunea Gabrielei Firea incepe sa prinda contur. Astfel, Ziarul Financiar o citeaza pe Gabriela Firea, care a declarat ca pavilionul central Romexpo va fi transformat intr-o sala polivalenta cu 15.000 de locuri. Pavilionul central al Romexpo va fi transformat intr-o sala polivalenta cu 15.000 de locuri, vestiare, loje si tot ce e necesar pentru desfasurarea de activitati sportive, mai putin rugby si fotbal, potrivit primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.
- Pavilionul central al Romexpo va fi transformat intr-o sala polivalenta, cu 15.000 de locuri, cu vestiare, loje, cu tot ce e necesar desfasurarii activitatilor
sportive. In maximum un an si jumatate se vor putea obtine toate avizele si Bucurestiul va putea organiza evenimente de amploare, a declarat, miercuri, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.
Autoritatile estimeaza ca intr-un an de zile, sala va fi amenajata.
- Noi estimam ca intr-un an de zile sala va putea fi amenajata. Practic, cladirea ramane la fel la exterior, structura de rezistenta ramane la fel, doar la interior se vor face modificari. Aici se vor putea organiza toate evenimentele, mai putin fotbal si rugby, a declarat presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban.