Un nou concept de soul dining, la Restaurantul Cezanne din Capitala

estiri.ro - Stiri

Cauta in



RSS
 Stiri / Economie / Investitii
Un nou concept de soul dining, la Restaurantul Cezanne din Capitala
Un nou concept de soul dining, la Restaurantul Cezanne din Capitala
Restaurantul Cezanne - glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat pe 19 octombrie un nou concept - soul dining
Intr-un cadru festiv, alaturi de personalitati din showbiz, reprezentanti din mass-media, clienti si parteneri, restaurantul Cezanne - glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat pe 19 octombrie un nou concept - soul dining - transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile si emotie.
Pasionatii de gastronomie au savurat o selectie rafinata de canape-uri si au asistat la un demo plating - crA¨me brulee cu pere si sparanghel - realizat live de Chef Cezar Munteanu.
Soul dining se traduce prin placerea de a gati si reprezinta un mesaj pe care il transmit dincolo de ceea ce regasim in farfurie. Este un nou concept pe piata din Romania care se diferentiaza prin creativitate, pasiune, emotie transmisaA si prin ingrediente alese cu multa grija. Un concept nascut pentru cei ce au nevoie de o alta abordare, creat special pentru a aduce bucurie oamenilor.
Dincolo de usile bucatariei veti gasi oameni dedicati, pe care i-am invatat sa ofere know-how celor aflati la inceput de drum, asa cum si altii au impartit cu mine tainele bucatariei si bucuria de a fi langa oameni, in mijlocul oamenilor.
Gatim cu inspiratie, cu zambet si responsabilitate. Responsabilitate sociala. Proiecte precum Sanatatea incepe din farfurie, Fii chef pe propriul tau destin, Sarbatorile sunt pentru toti, dar si sustinerea altor proiecte sociale au venit din dorinta de a fi mai aproape de cei ce au nevoie de noi, a declarat Chef Cezar Munteanu.
Preparatele gourmet au fost insotite de bogatia aromelor din vinurile Cramei Oprisor si maestria lui Sergiu Nedelea, Expert Somelier, iar cafeaua Nespresso a fost cea care a revigorat conversatiile diminetii.
Situat in Piata Charles de Gaulle, in imediata vecinatate a Parcului Herastrau, restaurantul isi asteapta oaspetii cu o atmosfera ce invaluie in arta, prin semineul impunator sculptat de Constantin Brancusi si reproducerea subtila a operelor marelui pictor francez Paul CAİzanne.

Info utile
Specific: International/Chic cuisine
Chef's specialities: Creme Brulee din branza de capra, sparanghel si pere la gratar, Carppaccio de vita umplut cu crema de busuioc, Budinca de ciuperci, Piept de rata glasat cu sirop de agave, polenta si sos de galbiori, Deliciu Arta A  la CAİzannea€ cu caramel. Pentru evenimente deosebite: Chilean Seabass cu spuma de migdale sarate.
Capacitate: 50 de locuri la parter; patru saloane cu o multipla capacitate de acomodare la etaj, terasa.
Ocazii: Pranz, cina, business meeting, aniversare, evenimente corporate/ private.
Pret mediu meniu: 150 lei
Restaurantul Cezanne by Cezar Munteanu este situat in Piata Charles de Gaulle nr. 3 si este deschis in fiecare zi intre orele 12:00 - 22:00. Telefon rezervari: 0799.885.627.
Pagina web: www.cezanne.ro; Facebook: https://www.facebook.com/RestaurantCezanne.
(Luni 07.11.2016 03:27, Mireille Astrid POPA) © estiri.ro
 Alte articole din aceasta categorie
Autostrada Ploiesti- Brasov va costa 1,36 miliarde de euro si va fi construita de CCCC International din China si Makyol din Turcia, in perioada 2020-2024 (22.05.2019)
Stadiile autostrazilor Bucuresti-Timisoara si Ploiesti-Brasov (17.05.2019)
CFR Infrastructura dubleaza linia Gara de Nord- Aeroportul Otopeni (20.04.2019)
Concorde Old Bucharest Hotel este locatia in care farmecul Centrului Vechi se imbina perfect cu facilitati de ultima generatie (20.03.2019)
Ilie Serbanescu: Salariile mici din Romania - simbolul aservirii si jecmanirii coloniale (15.03.2019)
Lucrarile la metroul spre Aeroportul Henri Coanda vor incepe in a doua jumatate a acestui an (10.03.2019)
AFI Europa vrea sa cumpere Casa Radio cu 60 de milioane de euro (12.02.2019)
Myplant & Garden 2019 (25.01.2019)
Incepe constructia autostrazii Sibiu - Pitesti totalizand 68 de kilometri (21.01.2019)
Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, vor construi un stadion de 25 de milioane de euro la Bacau (14.12.2018)
 CURS VALUTAR
Sambata 11.07.2020
1 EUR 4.8418 lei +0.02%
1 USD 4.2893 lei +0.41%
1 HUF 0.0137 lei +0.26%
1 RUB 0.0602 lei -0.17%
1 BGN 2.4755 lei +0.02%
1 MDL 0.2488 lei +0.12%
1 Gr. AUR 249.1146 lei +0.01%
Toate valutele
Vineri 10.07.2020, BNR
Interviu / Exclusiv
Lili Fedorca: Izolarea si distantarea, in timpul pandemiei, afecteaza negativ individul la nivel psihic!

Lili Fedorca: Izolarea si distantarea, in timpul pandemiei, afecteaza negativ individul la nivel psihic!


Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/estirir/public_html/module/modul_primap_cautari.php on line 29
Reteaua de siteuri

© 2002 - 2020 estiri.ro. Toate drepturile rezervate.
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro
Pagina generata in 0.0484 sec.