Cu mai putin de trei saptamani pana la incheierea campaniei Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine!, se inteteste lupta dintre cele sase ONG-uri ale caror proiecte concureaza pentru o suma cat mai mare din generoasa contributie pe care PROFI o pune la dispozitie pentru binele copiilor.
In acest an, proiectele participante http://www.profi.ro/salveaza_destine_doneaza/?page_id=72 se incadreaza in domeniile: educatie, cultura, apararea drepturilor copiilor, sanatate, incluziune/servicii sociale si protectia mediului.
Suma totala donata de PROFI in cadrul actualei campanii este de 1.500.000 lei si va fi distribuita celor sase asociatii proportional cu numarul de puncte pe care fiecare dintre ele le acumuleaza prin votul clientilor magazinelor.
Rezultatele finale vor fi anuntate pe 31 octombrie 2016. In momentul de fata, clasamentul in ordine descrescatoare http://www.profi.ro/salveaza_destine_doneaza/?page_id=75 este urmatorul:
- Dotarea maternitatilor din Romania (Organizatia Salvati Copiii Romania),
- Fiecare copil in gradinita (Asociatia OvidiuRO),
- Centrul de Resurse pentru Adoptie (Asociatia Ador Copiii),
- Acasa pentru copiii in pericol de abandon (Fundatia Hope and Homes for Children Romania),
- Tinerii ambasadori in lupta cu schimbarile climatice (Fundatia Terra Milleniul III),
- Festivalul International de Film pentru Copii Kinodiseea (Asociatia Culturala Metropolis).
Cuprinzand in prezent 455 de unitati in 227 de localitati din toate judetele si municipiul Bucuresti, PROFI este reteaua de retail cu cea mai mare extindere geografica din Romania.