HotNews informeaza: Dacia Logan si Dacia Sandero restilizate, in primele imagini oficiale. Au lumini de zi cu LED
4 modele Dacia - Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway - beneficiaza de o restilizare in aceasta toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Paris (1-16 octombrie). Masinile afiseaza noi faruri, care beneficiaza de tehnologie LED pentru luminile de zi (DRL - Daytime Running Lights). Si design-ul stopurilir a fost schimbat si exista o evolutie si la interior, spune Dacia, insa fotografii nu exista inca.
- La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan si Logan MCV, Dacia isi surprinde clientii cu o restilizare ce mizeaza in egala masura pe design, confort si tehnologie. Astfel, Salonul Auto de la Paris este ocazia perfecta pentru a prezenta publicului larg evolutiile acestor patru modele. Acestea devin de acum mai atragatoare, pastrand atributul care le-a atras preferintele clientilor de pretutindeni, si anume cel mai bun raport pret/prestatii. In plus, editia din aceasta toamna a Salonului Auto de la Paris va insemna pentru Dacia o oportunitate de a sarbatori alaturi de clientii marcii un nou an record in termen de vanzari, a anuntat Dacia, intr-un comunicat de presa.
In ceea ce priveste evolutiile de design, partea frontala a fost redesenata si confera un adevarat aer de familie fiecaruia dintre cele patru modele. Bara de protectie, calandrul si proiectoarele de ceata reusesc sa reafirme robustetea atat de apreciata de catre clientii acestor autovehicule, noteaza producatorul auto. Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarca printr-un un aspect mai elaborat si mai modern. Ele integreaza patru blocuri optice dreptunghiulare ce formeaza noua semnatura luminoasa a marcii Dacia. Partea din spate a fost la randul sau restilizata in acelasi spirit al modernitatii si al atentiei pentru detalii. La interior, modificarile vizeaza tot ceea ce este important pentru confortul la volan al soferului si pasagerilor: echipamente, tapiterie, ergonomie, spatii de depozitare, potrivit Dacia.
- In concluzie, veti putea descoperi la editia din acest an a Salonului Auto de la Paris toate evolutiile de care au beneficiat cele patru modele, atat la exterior, cat si la interior sau in materie de motorizari, se arata in comunicat.
Prezentarea de la Paris va fi sustinuta de Jean-Christophe Kugler, director de operatiuni pentru Europa si membru in comitetul executiv al Grupului Renault.