AmosNews informeaza: Record in retailul romanesc: 6 magazine PROFI inaugurate intr-o singura zi
PROFI incheie luna august stabilind un record in retailul romanesc: inaugurarea simultana a 6 magazine la Nusfalau, Sebes, Talmaciu, Teius, Timisoara si Suceava. Astfel isi consolideaza in continuare pozitia ca reteaua cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.
In aceasta luna, PROFI a deschis 15 magazine dintre care 8 sunt operate in format Loco, patru in format City si trei in format Standard. In perioada iunie-august 2016, 38 de noi unitati au completat reteaua PROFI.
- Toamna aduce un nou nivel al dinamismului privind expansiunea retelei. Urmarim sa fim prezenti in noi zone rurale, fara a neglija insa mediul urban. Echipele de dezvoltare a retelei lucreaza la aproape intreaga capacitate. In urmatoarea perioada, vom intari acest segment astfel incat sa ne atingem obiectivul de a depasi 100 de magazine pe an, pentru a acoperi cat mai multe zone din mediul rural si a ne intari pozitia in anumite centre urbane, a declarat Daniel Cirstea, director general PROFI Rom Food. Planul nostru pentru acest an este sa ajungem la 500 de unitati operationale si chiar sa depasim acest numar.
De ieri, doua noi localitati din judetul Alba, Sebes si Teius, fac parte din reteaua PROFI. Magazinul in format City din orasul Sebes este situat pe strada Mihail Kogalniceanu, bl. 54 AB, ocupa o suprafata totala de 455,51 mp, din care suprafata de vanzare este de 275 mp. Cel din Teius are o suprafata totala de 500 mp, din care sala de vanzari este de 346 mp, unitatea in format Standard functioneaza pe strada Clujului, nr. 78C. Deschis in format Loco, magazinul din comuna Nusfalau, judetul Salaj, este situat pe strada Petofi Sandor, nr. 2, si dispune de o suprafata totala de 431,4 m2 din care sala de vanzare ocupa 266 mp.
Tot in format Loco functioneaza si magazinul din Talmaciu, judetul Sibiu, aflat pe strada Piata Textilistilor, nr.2. Acesta are de o suprafata totala de 420,36 mp, din care sala de vanzari este de 251 m2.
Magazinul deschis ieri la Timisoara este cel de-al 24-lea PROFI din localitate si se gaseste in complexul Chic, Str. Alexandru Vaida Voievod, nr. 1. Unitatea este in format City cu o suprafata totala de 380 m2 din care sala de vanzari este de 208 mp.
Nu in ultimul rand, noul PROFI din Suceava functioneaza, in format Standard, pe strada Stefan cel Mare, nr. 56, avand o intindere totala de 622 mp, din care sala de vanzari este de 345 m2.
In prezent, PROFI are peste 10.000 de angajati si numara 439 de unitati in 212 localitati, fiind reteua de retail cu cea mai mare extindere geografica.
Sursa: amosnews.ro