Recent, vedete, jurnalisti si bloggeri si-au dat intalnire pe terasa The Garden - J. W. Marriott, pentru a sarbatori noul numar al revistei The Grand Magazine, cat si valorile perene, dar si frivole ale Romei, conturate in cinematografia italiana: eleganta, romantism, culoare, moda si, mai presus, acel imperativ bucura-te de viata!
Petrecerea tematica a adus un hommage a La Cinecitta atat prin decorul gradinii ce amintea de celebrele filme cult ale lui Antonioni sau Fellini, cat si prin muzica lui Nino Rotta, specialitatile culinare rafinate italiene si dress-code-ul petrecerii, care impunea multa creativitate, oaspetii fiind invitati sa se imagineze un personaj din filmele lui Fellini.
Intr-o atmosfera boema, cu flori albe de matthiola si crengi de eucalipt, poze alb-negru cu vedetele anilor '70, ce pareau proaspat intinse pe sarma la uscat, invitatii au parut desprinsi dintr-o prezentare de moda.
Printre invitati s-au numarat: Livia Graur, Diana Bart, Sonia Argint Ionescu, Connie Preda, Adina Halas Hugeanu, Monica Colceriu, Camelia Baltoi, Dana Petcu, Oana Toma, Anca Iubu, Livia Boaja, Oana Lazar, Corina Kristaly, Ovidiu Muresanu si Andrei Nourescu.
Noul numar The Grand Magazine se mandreste si de aceasta data cu o galerie de invitati de seama: Cover Story-ul il are ca invitat pe Ovidiu Buta, cunoscut drept un guru al modei, care povesteste in paginile revistei despre cele mai noi proiecte ale sale. Alaturi de el, Oana Lazar (Marketing Director Optiblu), Livia Boaja (Marketing & PR Manager M.A.C Cosmetics) si Iulia Gerea ( Marketing Manager La Mer & Bobbi Brown) fac scurte confesiuni pline de sinceritate si emotie, despre obiectele lor favorite.
Adina Halas, gazda emisiunii Traieste Sanatos de la Smart Fm, tenteaza numarul acesta cu insemnari animate de pasiune, ale unei calatorii prin idilica noastra patrie si ne spune ce hoteluri, pensiuni si restaurante sa alegem atunci cand suntem la plimbare prin tara.
Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Focus Monden, impartaseste cu noi tips-urile unei cine romantice, de exceptie.
Moda este bine reprezentata si numarul acesta. Designerul Maria Marinescu este invitata rubricii Style Bulletin, 3 pagini care va vor delecta cu sfaturi, informatii si inspiratie pentru stilul personal.
Galeria de Street Style va arata creativitatea oamenilor din Bucuresti si poate fi un punct de reper iin crearea outfiturilor, atunci cand inspiratia de moment se lasa asteptata.
Totul, completat de pictoriale pline de culoare, a accord parfait cu anotimpul solar, aventuros, nonsalant care incepe, de articole interesante si utile, de tips and tricks si plimbari prin locurile oarecum secrete ale Bucurestiului.
Cirese, spuma de capsuni, seri parfumate de mai, liliac si glicina, culoare, rochii din batist, oameni veseli, clinchet de pahare cu licori chihlimbarii, terase pline, idile la debut. Let The Summer Begin!
The Grand Magazine este un concept al SCH Grand SRL, fiind o publicatie bianuala, cu un numar de peste 20.000 de cititori pe editie, distribuita in cadrul The Grand Avenue, J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel, The Grand Offices si World Class at the Grand.
The Grand Magazine este publicata de SCH Grand SRL. The Grand Avenue este singurul bulevard al brandurilor de lux din Bucuresti, parte a Companiei The Grand, care detine cladirea din 13 Septembrie 90 - JW Marriott Grand Hotel si World Class at the Grand, precum si marcile The Grand Offices - spatii de birouri si The Grand Parking - parcare privata cu peste 525 de locuri.