Dirt Devil, unul dintre cele mai importante branduri de produse de ingrijire a podelei din lume, a intrat recent pe piata din Romania cu o gama de aparate de curatare de ultima generatie, eficiente energetic si proiectate pentru a oferi performante maxime de aspirare cu un consum redus de energie.
Dirt Devil a fost fondat acum 100 de ani, iar de-a lungul timpul a devenit un brand efervescent si contemporan de ingrijire a podelei ales de milioane de consumatorii din intreaga lume. Brandul face parte din grupul TTI, producatorul numarul unu in Statele Unite in ceea ce priveste produsele de ingrijire a locuintei.
Dirt Devil ofera cea mai extinsa gama de aspiratoare, aparate de curatat cu aburi si accesorii perfecte pentru a satisface cele mai exigente pretentii.
Aparatele de curatare Dirt Devil sunt accesibile, performante, cu un finisaj elegant si beneficiaza de tehnologii de top pentru o curatenie eficienta. De la aspiratoare si spalarea covoarelor, la curatarea cu aburi, solutiile Dirt Devil sunt perfecte pentru uz casnic.
Dirt Devil este prezent in peste 20 de tari din intreaga lume, iar de astazi aduce si in Romania o gama variata de produse ce cuprinde peste 30 de aparate de curatare: aspiratoare cu sau fara sac, aparate de curatat cu aburi, aparate de curatat 2 in 1, aspiratoare portabile si aspiratoare robot. Eficienta acestor produse este data de motorul performant, tehnologiile inovatoare si capetele de aspirare cu un design distinct. Toate aceste caracteristici permit utilizatorului o experienta placuta si eficienta in curatarea oricarei suprafete.
Toate produsele Dirt Devil se incadreaza i clasa A de aspirare pentru podelele dure, au o gama extinsa de accesorii si multiple functionalitati.
Special pentru lansarea oficiala pe piata din Romania, produsele Dirt Devil achizitionate in perioada aprilie - august 2016, in cadrul campaniei Performanta si Fiabilitate, beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani.
Printre aceste produse revoluționare se numara si gama Rebel ce include aspiratoare Multi-Cyclonic sau Single-Cyclonic. Aceste aparate beneficiaza de sistemul Multi-Cyclonic care separa eficient murdaria de praf pentru a preveni blocarea filtrelor si pentru a oferi o putere de aspirare constanta si puternica. Sistemul asigura asipirarea completa a prafului si impiedicarea revenirii acestuia in camera.
Principalul produs din aceasta gama este Rebel 54HF care ofera randament maxim pe orice tip de suprafata avand un motor puternic, foarte eficient si o perie de o foarte buna calitate. Aspiratorul se incadreaza in clasa energetica A si este insotit de un intreg kit de accesorii printre care se numara o perie standard, una mica, una combi si un accesoriu pentru spatii inguste. De asemenea, are o capacitate de 1,8L, este fara sac si are un design compact.
O alta categorie importanta reprezinta cea a aparetelor de curatare cu aburi, AQUAclean. Aparatele au functia SteamBoost pentru a curata si cele mai dificile pete. De asemenea, nivelul de aburi este adaptabil in functie de tipul de podea, iar peria incorporata permite eliminarea oricarui tip de murdarie.
- Suntem incantti de faptul ca Skin Media este unicul distribuitor al brandului Dirt Devil in Romania. Fondat acum 100 de ani, Dirt Devil a devenit un brand cu renume in ingrijirea pardoselilor fiind apreciat de foarte mulți consumatori la nivel international. Asteptam cu interes sa oferim consumatorilor din Romania produse de curatare de inalta performanta, fiabile si durabile. Alaturi de abordarea dinamica a companiei SKIN Media, care are un portofoliu format din branduri de top, suntem siguri ca Dirt Devil va deveni un lider de piata in ingrijirea locuintelor, a declarat dl. Phil Marston, Director of International Sales Vax Limited.
- Noile preferinte ale consumatorilor si inclinatia evidenta catre un stil de viata sanatos si frumos ne-au determint sa aducem clientilor din Romania un brand important, cu renume in lume, care ofera solutii fiabile si performante pentru ingrijirea locuintei. Dirt Devil imbina perfect tehnologia de ultima generatie cu un design inovator si elegant, a declarat Camil Perian, Director General Skin Media.


Despre Dirt Devil

Dirt Devil este un brand cu o experienta de 100 de ani fiind prezent in peste 20 de tari din intreaga lume.
In Europa, Dirt Devil este un brand foarte apreciat ce a devenit repede marca numarul unu de aspiratoare din Germania.
Brandul ofera solutii de curatare de cea mai inalta calitate, fiabile, usor de utlizat si menite sa satisfaca si cele mai exigente cerinte. De la aspirarea si spalarea covoarelor pana la aparatele cu aburi pentru bucatarie, produsele Dirt Devil sunt perfecte pentru fiecare casa.