Grupul de firme Workspace Studio - Ergonomos, Dealer Partner in Romania al Herman Miller, a deschis un spatiu de prezentare a produselor companiei americane, lider mondial al industriei de scaune ergonomice si sisteme de mobilier de birou.
Herman Miller creeaza de peste o suta de ani solutii inovatoare, expuse in colectiile permanente ale marilor muzee de arta moderna. Cea mai cunoscuta creatie a sa este Aeron, legendarul scaun de birou care a stabilit etaloane nedepasite in stiinta materialelor si ergonomiei.
Axarea pe ergonomie si designul centrat pe fiinta umana au reprezentat temeiurile crearii Workspace Studio - Ergonomos, marturiseste dl. Horatiu Didea, managing partner al companiei.
In ultimii cinci ani am reusit sa atragem alaturi de noi companii precum Wearwell, producatorul nr.1 mondial de covoare ergonomice, Blueair AB, lider al industriei de purificatoare de aer sau Mey Gmbh, unul dintre cei mai mari producatori de scaune ergonomice industriale. De curand, am devenit Dealer Partner in Romania al Herman Miller, iar oferta noastra de soluti la cheie de amenajari de birouri este completata cu furnizori precum Tapibel/Incati, producator belgian de mocheta, furnizor autorizat al Olimpiadei de la Rio de Janeiro, Wuteh, companie poloneza producatoare de mobilier de birou si Buzzispace, lider european in mobilierul acustic si de design. Aceasta ne-a permis o evolutie organica, cifra de afaceri din 2015 atingand un milion de euro, iar pentru acest an mizam pe o crestere la cel putin 1,5 milioane euro.
In ultimii douazeci de ani felul in care oamenii muncesc s-a schimbat drastic, motiv pentru Herman Miller sa creeze Living Office, o noua metodologie de planificare, dimensionare si mobilare a spatiului care se bazeaza pe studii de sociologie, arhitectura si tehnologia informatiei, care au durat sase ani. Acest concept va putea fi experimentat in noul show-room din Sky Tower.
Biroul trebuie sa atraga, sa incurajeze, sa favorizeze si sa retina talentul, cel care propulseaza strategia unei organizatii, explica d-na Delia Didea, arhitect in cadrul Workspace Studio. Munca in open space incurajeaza colaborarea, atat de necesara cresterii productivitatii si inovatiei. Ultima tendinta care raspunde acestor provocari este mobilierul colaborativ si acustic, este gandit sa creeze delimitari ale spatiului promovand in acelasi timp colaborarea, caracteristicile acustice reduc considerabil zgomotul, iar prin design-ul personalizat soluțiile colaborative dau o nota personalizata fiecarui spatiu, contribuind la favorizarea manifestarilor individuale ale angajatilor si la cresterea starii de bine.
La randul sau, dl. Bogdan Bolohan, Managing Partner, a observat existenta tendintei de inalta calitate, cu conditia de a obtine plus valoare si un return on investment mai bun. Raspunsul nostru a fost de a oferi, in colaborare cu Herman Miller, mobilier de birou de inalta calitate la preturi mai mici. De asemenea, suntem bucurosi sa anuntam ca Impact Hub, organizatia ce sustine dezvoltarea antreprenoriala, a ales sa mobileze noul sau sediu din Cluj, de curand inaugurat, cu creatii ale Herman Miller.

Horatiu Didea: Nu trebuie sa obligi omul sa vina la munca la ora 9.00 sa stea la birou! Calitatea accesoriilor contribuie la starea de bine. Amenajarea conteaza. Herman Miller are clienti globali in toata lumea. amanajarea, mobilierul au un rol special.
Bertie van Wyk, Workplace Specialist: Statul pe scaun noua oren pe zi nu este deloc benefic! Trebuie sa te misti mereu. Cei mai productivi muncesc 50 de minute, dupa care iau 15 minute pauza. Noi oferim consultanta, servicii de design si implementare. Ceea ce face Herman Miller este o investitite mentala si fizica in acelasi timp, in primul rand in obiectele ergonomice. Varietatea este cheia. Open space se cauta acum! Oamenii vor experiente diferite si confort. In orice spatiu este obligatoriu sa creezi spatii de refugiu.