Frumoasa prezentatoare Mihaela Serban, profesor, dar si realizatoare a mai multor emisiuni, gale de succes, precum: Gala Femei de Succes, Gala Celebritatile Anului, este studenta la o alta facultate! Desi are numeroase studii in televiziune, invatamant, diplomatie, numeroase tiluri de frumusete, spune ca permanent trebuie sa inveti, pentru ca niciodata nu este tarziu sa-ti imbogatesti cultura, trebuie sa studiezi cu adevarat si despre alte popoare!
Ambitioasa, ca de obicei, este studenta si la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, deci dincolo de faptul ca preda ca profesor de biochimie, in curand va preda si limbi si literaturi straine, mai precis: engleza, spaniola, (mai vorbeste si italiana).
A studiat, inca de la 18 ani, Facultatea de Biochimie-Universitatea Bucuresti, Academia de Radio si Televiziune, Institutul Diplomatic Roman, a facut numeroase alte cursuri de jurnalism, management, marketing, advertising.
Chiar daca natura a inzestrat-o cu o frumusete aparte, fostul top model care a castigat numeroase titluri de frumusete, inca din studentie, a considerat ca frumusetea nu este suficienta niciodata, pentru a reusi in viata si de aceea a muncit, permanent, pentru a-si cladi o cariera, o meserie. A fost mereu constienta ca munca din media, din public, naste, intotdeauna, mari invidii, mai ales in tara noastra.
A realizat peste 60 de programe cu oameni de succes pe doua continente (Europa si America), peste 80 de interviuri cu celebritati, a premiat sute de personalitati, a desfasurat, paralel, o munca asidua, atat in televiziune, cat si in invatamant, pentru ca a iubit intotdeuna copiii! A calatorit foarte mult si a realizat programe de succes in Europa, America, nu doar in Romania.
A fost intotdeauna o fire modesta si a muncit din greu, pentru a promova valorile tarii noastre, a fost constanta in realizarea galelor, emisiunilor create de ea, in cadrul carora a promovat mari romani.
In prezent, continua filmarile pentru emisiunea CALEA SPRE REUSITA, iar sesiunile sau munca de profesor, nu o impiedica, deloc si asfel le impaca pe toate!
Noi ii dorim mult succes!