In urma cu fix un an presa locala din Calarasi anunta evenimentul anului: Andreea Esca si Alexandre Eram vor sa redeschida fabrica de confectii CRINUL din Lehliu-Gara!
Presa locala din Calarasi publica in ianuarie 2015 stirea ca Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, vor sa redeschida fabrica de confectii CRINUL din Lehliu-Gara. Citam din stirea respectiva:
Este stiut faptul ca pe langa activitatea binecunoscuta de la ProTV, Andreea Esca are si afaceri, impreuna cu sotul ei, Alexandre Eram. Au realizat o linie vestimentara pentru copii, una de bijuterii, dar si de cosmetice. Pentru ca lucrurile au evoluat foarte bine, firma ANDREEA ESCA SRL a trecut la o actiune extrem de interesanta care ii va aduce extinderea in domeniul vestimentar! Mai precis, Andreea Esca vrea sa redeschida fabrica CRINUL, de la Lehliu-Gara!
Dupa cum se stie, fosta intreprindere de succes din domeniul confectiilor care oferea locuri de munca pentru multe din locuitoarele zonei Lehliu-Gara (orasul, dar si comunele invecinate) a fost inchisa, fiind acum aproape distrusa! In paragina! Motiv pentru care femeile care lucrau acolo au ramas fara servicii, localitatea a ramas fara taxele de care beneficia. Asa cum s-a intamplat in multe localitati din Romania.
Bineinteles ca aparitia pe strazile localitatii a cunoscutei prezentatoare de televiziune, alaturi de sotul sau a fost un eveniment la Lehliu-Gara.
De la primar pana la ultimii locuitori, toti s-au aratat incantati de ideea, ca pe de o parte, una dintre vedetele Romaniei soseste la Lehliu-Gara, dar si ca investeste aici! Astfel ca, in foarte scurt timp, fabrica CRINUL va deveni fabrica ANDREEA ESCA!
A trecut fix un an de la aceasta stire si Fabrica CRINUL nu a devenit fabrica ANDREEA ESCA. Oare de ce?!