O stire din Romania libera despre seful Romsilva, judecat pentru jaf de 303 milioane euro, mii de distribuiri pe Facebook / paginademedia.ro
Un articol publicat de Romania libera despre seful Romsilva care este judecat pentru un jaf de 303 milioane de euro a fost cel mai distribuit material pe Facebook, pe ziua de ieri. Stirea intitulata Seful Romsilva, judecat pentru jaf de 303 milioane euro, ramane pe funcție? a fost distribuit de peste 2.600 de ori pe rețeaua de socializare.
Adam Craciunescu, directorul general al Romsilva, este menținut pe functie de catre noul ministru al Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca "Palmer, desi este judecat pentru coruptie, alaturi de membrii grupului infractional Viorel Hrebenciuc. Lotul inculpaților din care face parte Craciunescu este acuzat de DNA de retrocedarea ilegala a peste 43.000 de hectare de paduri, prejudiciul fiind de peste 303 milioane de euro, scrie Romania libera.Intre cele mai distribuite articole de pe site-urile de stiri se mai numara una de pe Digi24.rosi una de pe Antena3.ro.
Cele mai share-uite articole de pe site-urile de stiri, intr-o selectie realizata de Paginademedia.ro si Facebrands PRO:
1. Romanialibera.ro, Seful Romsilva, judecat pentru jaf de 303 milioane euro, ramane pe functie?, de Ondine Ghergut - 2612 share-uri pe Facebook.
2. Digi24.ro, Numarul de caini de la stana, stabilit prin lege - 1096 share-uri pe Facebook.
3. Antena3.ro, Ministrul Finantelor: Nu majoram salariul minim. In Brazilia sau India, oamenii lucreaza si pe doi lei - 965 share-uri pe Facebook.
4. Hotnews.ro, Remus Cernea propune o lege prin care niciun cult nu va fi exceptat de la plata impozitelor pe veiturile obtinute din activitati economice, de Adina Florea - 449 share-uri pe Facebook.
5. Gandul.info, ANALIZA ZF: Guvernul Ciolos sparge in 2016 cu 16 miliarde de lei mai mult decat Ponta, de Iulian Anghel. - 279 share-uri pe Facebook.