Metropolitan Life a anuntat astazi, la Galateca din Capitala, lansarea Wise Plan, o solutie completa de asigurare cu componenta de investitii care ofera romanilor protectia flexibila si personalizata stilului lor de viata si oportunitatea de a economisi si investi pentru viitor.
Wise Plan aduce inovatie in industria asigurarilor din Romania oferind clientilor protectia potrivita nevoilor specifice ale acestora, precum si bonusuri unice pentru evenimentele fericite din viata lor si pentru evenimentele asigurate care nu se intampla, incepand din al cincilea an de contract sau pana la 5% bonus in functie de valoarea primei de asigurare platite.
In cadrul conferintei de presa ce a avut loc la Galateca, au tinut prezentari Emilia Bunea - CEO Metropolitan Life si Lucian Mandruta.
Emilia Bunea etse CEO al Metropolitan Life, cea mai mare companie de asigurari de viata de accidente si imbolnavire din Romania si a doua cea mai mare companie de asigurari de viata pe piata locala, cu o cota de piata de 16.
Emilia este responsabila de dezvoltarea strategica si operationala a Metropolitan Life in Romania si de consolidarea pozitiei de lider in industria asigurarilor de viata.
Solutia Wise Plan se adreseaza romanilor cu varste cuprinse intre 6 luni si 60 de ani. Cele patru pachete de protectie - Energic, Activ, Responsabil si Echilibrat, care pot fi atasate produsului pentru a maximiza beneficiile asigurarii - sunt flexibile si personalizate in functie de stilul de viata al clientilor, incluzand beneficii dedicate necesitatilor specifice ale fiecarei categorii de clienti.