Parcarea subterana din complexul Intercontinental - Teatrul National cu o capacitate de 960 de locuri a fost inaugurata joi, la doi ani dupa renovari. Au fost schimbate toate instalatiile de ventilatie, instalatiile sanitare si cele electrice si a fost refacuta total pardoseala, plafonurile, stalpii si peretii.
Mai mult, parcarea a fost modernizata, iar municipalitatea a echipat-o cu placute de citire a numerelor de inmatriculare, sisteme de plata automate localizate la principalele accese, un sistem de detectare si semnalizare a locurilor libere, sisteme data-voice si CCTV.
O ora de parcare este de 3 lei, dar cei care parcheaza permenent aici pot cumpara un abonament. Inaugurarea a avut loc in prezenta primarului Capitalei, Sorin Oprescu.
Lucrarile de reabilitare au costat peste 3.000.000 de euro si au fost realizate de grupul belgian Interparking, care a preluat aceasta parcare in 2013. Parcarea nu mai fusese renovata din 1970 cand a fost construita. Grupul Interparking s-a dezvoltat in permanenta si astazi este prezent in 9 tari din Europa, in 340 de orase importante, avand 302.247 de locuri de parcare, dintre care 222.213 locuri in parcari "off street".
Grupul a avut peste 93.000.000 de clienti satisfacuti in anul 2014.