Senatorul Alexandru Cordos a adresat o intrebare a sustinut o intrebare Ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Nicolae Dragnea Obiectul intrebarii: Racordarea orasului Huedin la conducta de gaz metan”. Puteti citi in continuare textul integral al intrebarii
Lucrarile necesare introducerii gazului metan in orasul Huedin, judetul Cluj au demarat inca din anul 2009. Cu toate ca magistrala de alimentare este adusa pana in apropierea orasului, racordarea consumatorilor din oras la aceasta nu s-a realizat nici in prezent.
Realizarea acestui proiect va contribui semnificativ la confortul locuitorilor precum si la dezvoltarea economica a zonei, permitand si infiintarea unui parc industrial in zona.
Stimate domnule Viceprim-ministru, stimate domnule ministru, cunoscand preocuparile dumneavoastra legate de dezvoltarea economica a Romaniei precum si faptul ca posibilitatile financiare ale orasului sunt reduse, va rog sa-mi precizati cum vor sprijini cele doua ministere finalizarea lucrarilor de introducere a gazului metan in orasul Huedin, judetul Cluj.