Carrefour Romania ofera 42.000 de pachete cu rechizite, orare, dulciuri si alte surprize copiilor de clasa 1 din cele 16 orase in care este prezent cu hipermarketuri, cu ocazia inceperii noului an scolar.
Inca din prima zi de scoala, echipele Carrefour au pornit uncarcate cu cadouri si ghiozdane pentru a-i surprinde pe cei mici intr-una din cele mai emotionante zile din viata lor.
In perioada 15-26 septembrie, vor fi vizitate toate scolile din cele 16 orase in care exista hipermarketuri Carrefour, pentru ca fiecare elev de clasa I sa primeasca un pachet cu dulciuri si rechizite.
Cu acordul si sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si al Inspectoratelor Scolare Judetene, Carrefour desfasoara o actiune de amploare in toate școlile din Bucuresti, Brasov, Ploiești, Constanta, Iasi, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani si Galati.
"Carrefour se implica activ in viata comunitatilor in cadrul carora este prezent, asa ca am dorit sa fim alaturi de cei mici in acest moment atat de important pentru ei - prima zi de scoala. Speram ca pachetelele pregatite sa le fie de folos noilor elevi pe care ii si invitam in magazinele noastre pentru a se bucura de celelalte surprize pregatite special pentru ei" a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Carrefour Romania.
Actiunea a fost posibila cu ajutorul partenerilor nostri: Nestle Romania, RTC Proffice Experience, Savcom, Family Care, Total Office si Tymbark.
Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi..
In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile.
In Romania, Grupul Carrefour numara 162 de magazine dintre care 26 hipermarketuri ‘Carrefour‘, 81 supermarketuri ‘Market‘, 47 magazine de proximitate ‘Express‘, 7 magazine de proximitate ‘Contact‘ si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.