Retailerul german de imbracaminte Takko va deschide pe 4 septembrie un nou magazin in Romania. Incepand cu aceasta zi, clientii din Bucuresti se vor putea bucura de cele mai noi tendinte de stil in noul magazin Takko, situat pe Str. Mihail Sebastian nr. 88, in centrul comercial Vulcan Value Center.
Takko numara la ora actuala aproape 1.900 de magazine in Europa si isi continua expansiunea pe piata autohtona inceputa in 2007 cu scopul bine stabilit de a deschide aproximativ 100 de magazine, in functie de spatiile de deschidere.
La inceput de toamna, noul magazin din Bucuresti aduce in atentia clientilor noua colectie. Gama larga de articole si diversitatea trendurilor vor fi atat pe gustul femeilor, cat si al barbatilor si copiilor, Takko adresandu-se unui target care cuprinde intreaga familie.
Takko si-a obisnuit clientii cu cele mai noi tendinte la preturi mici, o mare diversitate de articole de imbracaminte, oferte atractive si promotii deosebite. Colectiile mereu actuale raspund nevoii de diversitate a clientilor si ofera numeroase piese vestimentare pentru o tinuta de zi cu zi, articole pentru look-uri elegante, lenjerie, accesorii si, de asemenea, o gama pentru siluete cu forme.
Takko este prezent in Romania in Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Medias, Timisoara, Deva, Resita, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Ramnicu Valcea, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Giurgiu, Slobozia, Buzau, Constanta, Galati, Tecuci, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Roman, Iasi, Suceava, Botosani, Alexandria, Caransebes, Medgidia, Petrosani si Sfantu Gheorghe.
Despre Takko
Takko, cu sediul in Telgte, Westphalia, este unul dintre cei mai importanti retaileri de vestimentatie din Europa. Cu aproape 1900 de magazine in Germania si in toata Europa, compania opereaza ca un retailer de vestimentatie care furnizeaza imbracaminte de calitate pentru intreaga familie, la preturi accesibile. Dezvoltarea pe verticala permite companiei sa functioneze la un nivel inalt de eficienta si flexibilitate pe piata.