Grupul Carrefour anunta deschiderea maine, 4 septembrie, a celui de-al 26-lea hipermarket Carrefour din tara, Carrefour Vulcan, in cadrul celui mai nou centru comercial din Bucuresti, Vulcan Value Center, dezvoltat de NEPI.
"De peste 13 ani suntem pe primul loc in inimile romanilor iar acest lucru se explica prin trei axe strategice importante ale Grupului Carrefour Romania. In primul rand, zilnic, avem cele mai mici preturi la toate produsele. In al doilea rand, avem grija ca magazinele noastre sa fie un mediu de cumparaturi placut si modern, prin implementarea celor mai noi concepte comerciale, de design si protectie a mediului. Nu in ultimul rand, facem aceste lucruri punand acces pe factorul uman, motiv pentru care dorim ca atat angajatii, at si clientii care ne trec pragul sa se simta bine. Ii invitam, asadar, pe bucuresteni sa se bucure de toate aceste lucruri in noul hipermarket din Bucuresti, Carrefour Vulcan" a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour Romania.
Date cheie despre hipermarketul Carrefour Vulcan:
adresa: Str. Mihail Sebastian nr. 88, sector 5
gama de articole: aproximativ 50.000
locuri de munca noi: 320
laboratoare de fabricatie proprii: brutarie, patiserie, cofetărie, gastronomie si pizza,
rotiserie
orar magazin luni-duminica: 7:30-22:00
suprafata de vanzare 7.500 m²
locuri de parcare: 1.200
Carrefour Vulcan beneficiaza de aparatura ce reduce consumul de energie electrica si a emisiilor de dioxid de carbon:
iluminarea prin LED-uri reduce consumul de energie electrica cu 35%.
sistemele de refrigerare reduc emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 tone pe an.
caldura generata de sistemul de refrigerare este redirectionata catre spatiile de depozitare anexe magazinelor, eliminand nevoia folosirii unor alte surse de energie.
zonele de depozitare marfa sunt echipate cu sisteme inteligente de iluminare care favorizeaza, pe timpul zilei, lumina naturala in detrimentul celei artificiale.
In perioada 4-17 septembrie, Carrefour Vulcan isi asteapta clientii cu sute de surprize:
super tombola de deschidere cu premiul cel mare 5.000 euro si zeci de aparate electronice si electrocasnice.
cuponiada 25 lei din 30 in 30 min, pe linia caselor un client va fi ales prin tragere la sorri pentru a primi un cupon de cumparaturi de 25 lei.
Pe 4 septembrie, clientii sunt asteptati cu sampanie si un tort preparat chiar de catre profesionistii Carrefour.
De maine, pana duminica, Carrefour a pregatit momente de dans, acrobatii in parcare si surprize pentru cei mici, iar in ziua deschiderii, din ora in ora, prin tragere la sorti, cate un client norocos va primi contravaloarea cosului de cumparaturi.

Despre Carrefour:

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi.
In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile.
In Romania, Grupul Carrefour detine 161 de magazine dintre care 26 hipermarketuri ‘Carrefour‘, 80 supermarketuri ‘Market‘, 47 magazine de proximitate ‘Express‘, 7 magazine de proximitate ‘Contact‘ si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro
Despre Vulcan Value Center:
Vulcan Value Center este un parc de retail perfect adaptat nevoilor si dorintelor locuitorilor din zona, prin pozitionare si mix de magazine, fiind destinatia de shopping perfecta pentru familie.
In cadul parcului vor deschide in total peste 50 de magazine, ce ofera produse variate si de calitate, la preturi accesibile.
Parcul comercial din sud-vestul capitalei va avea o suprafata construita de 25.750 mp, dintre care aproximativ 25.000 mp de spatii comerciale si peste 1.200 de locuri de parcare. Acesta va fi accesibil atat din Strada Sebastian, precum si din Calea Progresului.

Despre NEPI:
Odata cu deschiderea parcului comercial, fondul de investitii NEPI va ajunge la un portofoliu de aproximativ 330.000 mp suprafata inchiriabila in centre comerciale.
In prezent, NEPI gestioneaza in Romania centre comerciale precum Ploiesti Shopping City, City Park Constanta, Promenada Mall Braila, Galati Shopping City, Retail Park Auchan Pitesti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, Brasov Strip Mall dar si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview Bucuresti si City Business Centre Timisoara. Pana la finalul anului, NEPI va inaugura Shopping City Targu Jiu, primul centru comercial de tip mall din judetul Gorj.