Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti. Cu o suprafata de 3000 mp, magazinul va fi amplasat in Jupiter City Shopping Center si va avea 24 de angajati. Investitia in amenajarea si deschiderea magazinului este de 250.000 euro, iar estimarile legate de cifra de afaceri anuala a unitatii se situeaza la 1.5 milioane de euro. Spre sfarsitul anului, Casa Rusu va mai deschide doua magazine proprii care vor fi amplasate in centre comerciale importante din Bucuresti, Cora Alexandriei si Carrefour Colentina.
In noul magazin din Pitesti, cumparatorii vor gasi cele mai recente colectii Casa Rusu la toate gamele de mobilier, in special la canapele, coltare si holuri, care pe langa design-ul modern, ofera o flexibilitate crescuta de amenajare. De asemenea, compania aduce in noile colectii o mai mare varietate de culori si suprafete, pentru a contribui la crearea unui spatiu prietenos, creativ si modern.
"Anul acesta, pe langa deschiderea de noi magazine, ne-am concentrat pe imbogatirea colectiilor existente, atat la nivel de design, de functionalitate, cat si de materiale folosite. Pentru a spori eleganta si rafinamentul ambientului, aducem nou fronturi super lucioase in culori variate la toate gamele modulare de bucatarii, sufragerii, dormitoare si camere de tineret", a declarat  Marius Raia, director general Casa Rusu.
In prezent, Casa Rusu detine o retea de 26 de magazine, proprii si in regim de francize, in orasele Bucuresti (doua magazine), Timisoara (trei), Cluj, Deva, Brasov, Arad, Sibiu, Buzau, Oradea, Piatra Neamt, Constanta, Tg. Jiu, Baia Mare, Focsani, Vatra Dornei, Zalau, Resita, Turnu Magurele, Viseu de Sus, Bistrita, DEJ, Alexandria, Beius cu suprafete cuprinse intre 1.500 si 5.000 mp.

CASA RUSU este compania de retail a producatorului  Rus Savitar. Compania si-a inceput activitatea in 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania, prin productia realizata in cele 3 fabrici existente pentru realizarea mobilierului din pal melaminat si a mobilierului tapitat. Capacitatea de productie este de 18.000  garnituri de mobilier din pal/luna si 2 000 de seturi de mobilier tapitat/luna. Activitatea de productie si logistica se desfasoara pe o suprafata de 100 000 mp, valoarea investitiilor in capacitatea de productie fiind de peste 20 milioane de EURO. In prezent, in cadrul grupului sunt peste 1000 de angajati.