Brandul Exotique a aniversat aseara 10 ani pe piata din Romania, evenimentul avand ca invitati la showroom-ul din Splaiul Unirii nenumarate vedete de la noi: Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia.
Pusa Hack, detinatoarea brandului Exotique in Romania, a fost gazda evenimentului, alaturi de sotul sau. Fiica cea mica a celor doi, Jennifer Hack, a venit si ea la eveniment.
Alaturarea Exotique - Botezatu este un parcurs firesc al colaborarii dintre cele doua branduri, designerul fiind imaginea Exotique inca din 2006.
Exotique este locul unde gasesti ce ai vrut sa aduci acasa din calatorii indepartate.
De la Exotique isi cumpara obiecte de mobilier Catalin Botezatu, Andreea Banica, Marcel Puscas, Mihaela Radulescu, Dan Chisu, Andreea Marin, Oana Turcu, Cristian Brancu, Leonard Doroftei, Nicoleta Voica, Doina Levintza, Horia Moculescu, Gabriel Cotabita, Gianina Corondan, Mihaela Tatu, Irina Loghin, Virgil Iantu, Andreea Berecleanu, Gheorghe Dinica, Mihaela Tantareanu, Cristian Tantareanu. Si lista poate continua cu nume importante din domeniul actoriei si al politicii.
Catalin Botezatu a achizitionat in urma cu cativa ani un pat matrimonial de la Exotique, dar in casa lui se gasesc si alte obiecte achizitionate de aici. Pusa Hack, fondatoare a brandului EXOTIQUE si proprietara lantului de magazine Exotique, este o femeie cu mult bun gust, care a inceput sa aiba pasiunea pentru obiectele de mobilier cu multi ani in urma. Mai precis, in urma cu 12 ani, cand a inceput sa calatoreasca in tarile din Asia. Este buna prietena cu creatorul de moda Catalin Botezatu. Pe cei doi ii leaga o prietenie care exista de multi ani de zile. Ambii sunt pasionati de arta, de tot ceea ce inseamna frumos: fashion, obiecte de mobilier si decoratiuni.
Oana Turcu ne-a marturisit ca este adepta stilului Exotique.
"In casa noastra de la Mogosoaia, 80% din mobilier este de la Exotique: dormitorul, dulapurile din casa, biblioteca, scaunele, mesele sunt toate de la Exotique. Pe Pusa Hack si pe sotul sau ii cunosc de zece ani! In primul apartament din Bucuresti, ne-am cumparat mobila de la Exotique". In afara petrecerilor la care sunt invitati cei doi, Oana si Cristi au grija de fiul lor, de doi ani si ceva. "Copilului nostru ii place sa numere de la 1 la 100, in romana si engleza. Facem concurs si intotdeauna el este cel care castiga!", a mai spus Oana Turcu, vadit emotionata atunci cand vine vorba despre fiul ei.