Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, va deschide pe 17 octombrie un nou magazin in Bucuresti. Acesta va fi amplasat in cel mai nou centru comercial din nordul capitalei, Promenada Mall, pe Calea Floreasca. Evenimentul de inaugurare va fi marcat prin surprize pentru toti clientii Deichmann, reprezentand un prilej ideal pentru innoirea garderobei de toamna-iarna.
Noul magazin din Promenada Mall este al 9-lea magazin din Bucuresti si al 60-lea din tara, Deichmann dorind sa fie cat mai aproape de toti fanii sai. Acestia se vor putea bucura de noua colectie de incaltaminte toamna-iarna, la preturi accesibile, avand la dispozitie o gama variata de modele, pentru toata familia. Fie ca sunt in cautarea unor incaltari comode pentru o iesire la munte, fie ca vor sa iasa in evidenta la o petrecere sofisticata, Deichmann ofera clientilor sai variante la moda, de la marci precum Graceland, 5th Avenue, Ariane, Gallus, Falcon, Elefanten, Puma, Nike sau Adidas. 
Botine cu nituri ornamentale, ghetute colorate cu talpa ortopedica, cizmulite cu siret, pumps clasici sunt doar cateva dintre noutatile sezonului pentru femei. Domnii pot fi si ei in tendinte, alegand din zecile de modele de ghete si pantofi casual, office sau pentru timp liber.
Deichmann isi continua extinderea in Romania deoarece tara noastra este o piata atractiva, interesata de domeniul fashion, romanii fiind atrasi si de raportul excelent pret-calitate al produselor, Deichmann ofera un sortiment larg de modele si marci pentru femei, barbati si copii, la preturi avantajoase, si este mereu in pas cu tendintele din marile capitale ale modei.
Deichmann este prezent in 23 tari din Europa si America, cu peste 3.200 de magazine.
In Romania, Deichmann este prezent in localitatile: Roman, Suceava, Sibiu, Oradea, Buzau, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani, Piatra Neamt, Vaslui, Timisoara, Reghin, Medias, Bistrita, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare, Botosani, Giurgiu, Odorheiu Secuiesc, Sighetul Marmatiei, Ramnicu Valcea, Galati, Constanta, Alba Iulia si Campina. In capitala, Deichmann a deschis 8  magazine in: Grand Arena, Militari Shopping Center, Sun Plaza, Afi Palace Cotroceni, Iris Shopping Center, Liberty Center si Kaufland Mihai Bravu si Carrefour Orhideea in timp ce in Pitesti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Craiova Targu Mures si Ploiesti, detine cate 2 magazine, iar in Iasi numarul acestora a ajuns deja la 3.